Rygning. Jeres mening

forumspørgsmål

Rygning. Jeres mening

forumspørgsmål af
Musser03
15 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Hvad synes i om rygning? Har i selv prøvet det? Fortæl gerne jeres historier omkring rygning. Jeg har prøvet det, jeg har været i mod det hele mit liv. Men jeg var meget trist en dag, og så har jeg rimelig mange venner der ryger, så jeg spurgte om jeg ikke godt måtte prøve at få en smøg, de gav mig en, og jeg tog mit første sug, og alle mine problemer forsvandt for en stund, det var rart, men bagefter følte jeg der var noget forkert over det, da jeg ved hvor meget skade det gør og at jeg har været i mod rygning hele mit liv. Jeg vil ikke opfordre jer til at gøre det, eller opfordre andre til at gøre det.

Kommentarer

Synes selv det er rart og kan kun se positive ting ved det, men fortryder man det, bør man ikke høre det igen

257

Jeg har røget i et år nu, selvom jeg godt nok har tænkt mig at stoppe efter ferien, men det startede i virkeligheden lidt på samme måde som det du beskriver.
Hvis jeg kunne gøre noget om så havde jeg ikke ladet cigaretter blive det der tog smerten/sorgen væk. Så havde lyttet til mine værdier, men det gjorde jeg ikke og selvom det kan være virkelig hyggeligt og mega rart er der altså flere ulemper ved at ryge så mit råd er der sker ikke noget ved at prøve det, men lad det ikke blive en vane når du føler dig lidt nede eller stresset - for en om ugen bliver til to osv... :)

242

Jeg fik lov at ryge på min vens e-cig til en fest, og derefter fik jeg smøger af venner. Jeg røg hver dag i en uge, men besluttede mig så for at stoppe, når jeg kunne, men til min sidste fest, tog jeg alligevel et enkelt hvæs af min vens smøg da jeg skulle holde den.
Festryger skader vel ikke? xD

409

Okay for at være helt helt ærlig... Jeg gider HELT seriøst ikke blive 100. Hvorfor ikke nyde en smøg, og leve livet mens man kan? Gider ikke sidde på et plejehjem og drikke te, så hellere dø af kræft, hvis jeg skulle få det...

388

Så flyt til Afrika, så er du da sikker på at du ikke bliver 100 år mate.

379

Hahah... Meget sjov :) Så kan jeg jo ikke nyde det ;)

377

Har røget i to år nu og er snart 13. Og en smøg kan altid hjælp på hvis man er trist eller sur så på en måde er det nogle smart at ryge :D

401

Har aldrig selv prøvet det, men hvis du er ked af det eller har problemer, så snak med en ven eller dine forældre om det istedet for at ryge. Det er rigtig dumt og kan være starten på en ond afhængighedscirkel.

Rygning er både usundt, og hvis du ikke kan styre dit forbrug kan det blive rigtig dyrt...

Ved godt at jeg lyder hellig, og jeg forstår godt at det er spændende, men du vil virkelig fortryde det i fremtiden hvis du går i gang med at ryge nu.

25

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program