træt af det hele!

forumspørgsmål

træt af det hele!

forumspørgsmål af
Mille
Oprettet 8 år 10 måneder siden

heii...jeg hedder mille og er 15 år 

min far drikker meget,alt for meget :-/

for 2år siden fik jeg af vide af min far han ikke ville live mere (han liver i nu)(min far har kørt galt mange gange ) og det tog hårdt på mig :-/ det var kun mig der fik det af vide. kan huske det som det var i går. den dag var den dag jeg skulle konfirmeres... en dag sagde jeg det så til min søstre, hun blev sur og ked af det, det tog/gør pisse hårdt på hende.. jeg ville ønske at jeg ikke havde sagt det til hende..

jeg fik af vide for 3mdr af min lære at jeg har en hjernefejl som gør jeg ikke kan huske så godt og jeg er sådan ordblind og svært med at styrer mig når jeg bliver sur ( det er ikke så tod mere)og jeg har det svært med at være sammen med nye mennesker. jeg har det svært med at stole på folk. jeg går på en specialskole. jeg gik også en gang i seng med en fraa min skole :-/ han kunne overhoved ikke lide mig men jeg troede jo på når han sagde han godt kunne jo :'( nå men han mobber mig vær dag og jeg kører i bus med ham :/ og han skal måske gå på skolen et år i nu :O JEG HÅBER DET IKKE!!!.

. for 3 eller 4 år siden tog jeg engang en saks og skar den i mig selv så jeg fik et ar på 15 cm L og har også et lille et på den sammen arm... det går nok aldrig væk :-( men jeg overlever! jeg cutter mig selv når jeg bliver sur, self siger jeg det ikke til nogen! der er kun en der ved det en der hedder ole det er min lære han der den dejligste lære man kunne ønske sig! jeg snakker med ham om alt. han hjæler mig meget!... jeg har/havde nogen venner engang som jeg snakkede med meget engang men jeg er ikke den sammen og det bliver jeg heller aldrig igen! jeg vil være den der er ligeglad med hvad folk siger til mig ( selv om det ikke er altid det løkes )..... jeg har miste min bedste venner :'(  men jeg er begyndt at blive gode veninder igen med en pige på min skole som hedder mette.... jeg elsker hende meget! hun ved næsten alt om mig! jeg har kun to veninde som jeg vil gøre alt for! (hende den anden er signe som jeg har kent i 14år) når jeg kommer til at tænke på hvor mange mennesker jeg har skuppe væk fordi jeg ikke stolde på dem mere eller fordi de ikke forstår mig mere, det er fuc*ing mange når man tænker på at jeg ikke kender så mange....

jeg ønsker bare et liv som en normal pige på 15 år.... hvorfor kan jeg ikke være som de piger jeg ser når jeg går i byen... jeg vil være smuk !jeg vil være normal!... jeg vil vide hvad jeg vil med mit liv, jeg ved kun at jeg skal på efterskole og måske skal tag en stu.... jeg vil være som min veninde signe NORMAL ! hvorfor er jeg Unormal ??? jeg tænker tid på om jeg overhoved vil liv!? self vil jeg det!!!!!     jeg får tid af vide at jeg har et godt liv og jeg bare skal til at lukke... det er der man tænker at du ved ikke noget om mig ! hvorfor siger du så sådan noget!!?.  

Kommentarer

Det lyder ikke til, at det er særlig nemt at være dig.

Jeg synes det er flot at du skriver dine tanker og følelser ned og deler dem med os andre. Jeg ved ikke præcist, hvad jeg synes du skal gøre helt konkret, men jeg vil sige, at jeg synes du er en modig pige, og at det er flot, at du står ved dig selv på den måde og ikke bare lukker, men rækker ud ved at skrive herinde. 

Måske skulle du psøve at snakke lidt med ham, Ole, fx om din far, for det lyder rigtig hårdt at han drikker og læsser sine problemer af på dig. Det kan jo være at Ole kan sige det helt rigtige, som du har brug for at høre?

Til sidst vil jeg lige sige, at selvom du måske ikke føler dig som din veninde og ønskede at du havde lidt mere styr på tingene, så gør det dig altså ikke unormal! Det er så svært at være normal fordi ingen er det! Næsten alle føler sig ved siden af, og ikke som de andre - bare spørg din veninde om hun ikke føler sig unormal ind i mellem? Det tør jeg væde med at hun gør :-) Jeg synes du skal prøve at være lidt sød ved dig selv, og forsøge at elske dig selv for den du er lige nu - ikke den du gerne vil være. Du har fortjent det.

Knus fra Zebra

341

hej Mille

bliver helt ked af det på dine vegne, det gjorde faktisk ondt at læse. at du har det så dårligt. Hvis jeg kunne, ville jeg virkelig give dig et kram- og hælpe dig til du ville få det godt.

prøv og snak med din far om hvor ked af det du er, fordi han drikker - det kan være han indser nogen ting (det må vi håbe) for du føler dig sikkert svigtet rigtig meget af din far og det kan jeg godt forstå. har selv haft en far med alkohol problem. og jeg gav ham valget mellem mig eller hans drikkeri og han valgte hans drikkeri- men nej hvor gjorde det ondt- men jeg var så lettet over han var ærlig overfor mig. jeg lærte at leve med det.

jeg synes du skal prøve og tage fat i ham ole- for det er virkelig godt i snakker så godt sammen. prøv og giv ham det her brev du har skrevet herinden. han ville kunne hjælpe dig så meget. for her står en masse ting du kæmper med og har brug for hjælp til. derfor skal han hjælpe dig til du kan få det bedre- hvis du viser ham det her brev.

men du kan også chatte her på cyberhus, hvis det andet er for svært, og det håber jeg du bruger. det kan være den voksen kan hjælpe dig med at se nye muligheder du kan bruge .

jeg krydser så meget fingre og håber du for det bedre meget snart.

sender et stort kram.

Kh Felicia

385

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program