til dem der lytter..:)

forumspørgsmål

til dem der lytter..:)

forumspørgsmål af
Anna
Oprettet 15 år 3 måneder siden

det at blive mobbet gjorde mig ondt, og det gør det stadig, men sket er sket, jeg er ikke helt kommet videre selv om det næsten er 2 år siden jeg gik på den gamle skole og blev mobbet.. det er nu mere den nye skole, tja altså der gik 2 dage så ville de nye kammerater mig ikke mere, men hang bare ud, det var jo bedre en den gamle. har da en veninde fra min klasse nu, faktisk min bedste veninde.. :) er da også forelsket i en fyr, men ja det er hårdt når de før hen har snavet selvom veninden fortrød, men fyren ej.. han skrev hende et kærligheds brev da vi rejste hele klassen sammen til island, nej hvor var jeg misundelig.. han har da skrevet søde ting og vi har flirtet.. men et eller andet siger mig at han kun gør det fordi jeg lytter når han er ked, og er den ven han mangler.. hvis fx. martin hans gode ven lyttede tror jeg slet ikke jeg ville findes i hans univers.. bliver små drillet af drengene fra min klasse, nogen siger det for sjov andre gør det bare, selvom de ser smerten komme frem i mine øjne.. dette skulle enlig ikke være en fortælling, men ja det er det blevet, ville enlig bare høre nogens mening, eller noget. :)
pigerne eller dem alle faktisk er pludselig urolige for mig, kan faktisk mærke der er noget galt, men når jeg kommer.. så er jeg lige meget og når jeg skriver.. og de svare fortryde de deres nyskerrighed og lukker af.. bliver så trist for tiden, det har vel noget af gøre med at være 13.. men der er nu også sket meget på bare 3 månder før det var alting da i det mindste til at se godt ud, nu kan de ikke skjules og græder salte tåre.. de større genere mig, drengene genere mig, min søster genere mig, min forældre og veninder ino mig, og de drenge venner jeg havde har også bare SLAM lukket mig ude i kulden, følger lidt jeg går en eneløs gang, mens folk synger den gamle triste sang, er det sådan hele livet vil være og hvis er det så vær at leve???. . . . . . . .
 

Kommentarer

det er altid værd at leve, anna. det skal du huske. og så skal du finde noget som gør dig glad. kan du ikke gå til noget sport og finde nogle venner uden for din klasse. og hvorfor og med hvad driller de dig ? prøv at holde dit humør oppe.

kram. nanna.
 

511

gik til svømning i 6 år, det gav ingen venner, gik til dans et år gav ingen venner, gik til badminton en gang det gav ingen venner...
drengene driller mig med alt. før havde jeg MEGET langt hår, nu er det klippet,.. de laver onde jokes om mit hår, min personlighed, mig min tanke gang alt.. de kan se at jeg mener det når jeg siger stop, men inden længe begynder de igen... mine ord betyder intet for dem.. min veninde bliver ved med at flirte med ham jeg kan lide, svinet jeg kan lide.. han er ond og så sød igen.. ved jeg ikke búrde finde mig i noget af det, men er bare så pisse træt af at kæmpe.. det nytter bare ikke mere.. accepteret eller ej livet er ej en leg.............

594

Anna, hæng på for det handler mest om at være teenager og føle at verden er gået i stå mens den giver mest modgang...tro på din gode veninde og at de andre piger i din klasse vil dig. Du skal også ville dem og sige det til dem. Det hjælper ikke du bare hænger fast i det som ikke går.
 

552

helt som fie siger :D

 

Du er teenager og bare fordi du ikk møder mange venner og det, for du skal nok finde nogle. Jeg gik selv til skydning i 7 år det gav ingen venner heller.

 

Så nu går jeg til boksning og det giver heller ikke mange venner, men det giver da lidt.

Men der er altid en grund til at leve. Selvom man ikke har mange venner så er der altid nogen der holder af dig.

 

Håber at du kunne bruge det her svar :D

 

- Andreas :D

531

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program