kærsten

forumspørgsmål

kærsten

forumspørgsmål af
Malthe
17 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

hej. mig og min kærste har været sammen i ca 3,5 månede og vi har aldrig lagt sammen og set en film og vi har ikke sovet sammen eller lavet noget frækt sammen og det skal lige siges at hun er 18 og jeg er 17 og vil spøge om det er normalt eller om det er noget pis. 

er det også nårmalt at man begynder at syndtes det er blivet lidt kedligt alt det med vi ikke laver noget og hun vil ikke vise vi er kærster når der er andre. 

Kommentarer

Har du taget en snak med hende om det? da min kæreste og jeg kom sammen tog vi det også meget langsomt, men det var fordi vi begge var hinandens første og alle de nye ting som at kysse og så videre var overvældende. (vi var 15 og 16 da vi kom sammen)

Har du talt med hende om at du gerne vil lave mere rolige aktiviteter så som at putte og sove sammen? Det kan faktisk godt være at hun har oplevet noget tidligere som har gjort hende bange for at være tæt på andre. Jeg synes du skal aftale et tidspunkt med hende hvor i kan mødes bare jer to på en af jeres væresler og have en seriøs snak om det her med at have fysisk kontakt og det her med at på sigt at have et seksuelt forhold. Det virker til du allerede er godt frustreret over situationen men prøv lige at trække vejret en ekstra gang hvis du føler hun er afvisende, det kan jo være hun holder på en stor hemmelighed eller noget andet hun er flov over som hun skal føle sig tryg ved at dele. 

Det kan være noget stort eller det kan være en lille ting som at hun er bange for du synes hun er for tyk hvis du ser hendes mave eller at hendes tissekone ser mærkelig ud. 

Så sørg for at lytte og få hende til at føle sig elsket og anerkendt imens.

52

Tak

65

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program