Jeg vil ikke mere!

forumspørgsmål

Jeg vil ikke mere!

forumspørgsmål af
mig.
Oprettet 11 år 10 måneder siden

 Hej, ehm... jeg ved ikke helt hvordan man gør det her, men jeg har altså virkelig ikke lyst til at være til længere! Alle snakker om godt vejr, jeg kan ikke se det. Jeg vil bare ikke mere, jeg har lyst til at tage en masse piller, gå i seng og aldrig vågne, men på den anden side, så slriver jeg jo her ind, fordi jeg har brug støtte. Jeg har brug for råd til at komme igennem dagen i morgen, bare et eller andet.. jeg kan snart ikke holde ud længere!!

Kommentarer

Hej søde (:

Det ville være lettere at hjælpe dig, hvis du skrev hvorfor du ikke vil være her?? (:

Og er det en speciel dag i morgen, eller i det hele taget du ikke kan komme gemmen dagene?? (:

Håber du svare, for så kan jeg da prøve og se om jeg kan hjælpe dig (:

 

Kærlig hilsen Yours

596

 Det er sådan set bare alting, jeg bliver mobbet en lille smule, men det er ikke det værste. Jeg kan ikke fordrage at se mig selv i spejlet. jeg er så klam at jeg ikke fortjener at være her. 

Alle dage er kamp uden lige. Jeg kan ikke spise normalt, jeg kan ikke være normal, jeg kan bare ikke gøre noget rigtigt! 

tak fordi du gad at lytte - hvor gammel er du egentlig?:-))))

526

Hej igen (:

Allerførst vil jeg gerne lægge noget fast -  du fortjener at være her, for du er helt unik, ingen anden er som dig, og der er sikkert en masse der elsker dig, så du bør være til!!

Hvem har overhovedet givet dig den tanke om at du ikke er normal, og ikke kan være det??

Og, ved ikke med dig, men ifølge mig er normal "kedelig", almindelig, det er nice at være speciel, og alle er specielle, men nogen prøver bare at gøre noget til "standard" fordi de måske ikke tør, -eller har en anden grund- til at være sig selv ... xD  Men hvis du vil være normal er det da dit valg og mål (:

Lige et par spørgesmål, hvilket køn er du, og alder?? (:

- Jeg er 13 (:

 

Kærlig hilsen Yours

520

Hej igen (:

 

Først, skal du lige få sat en ting på plads. Du fortjener at være her!! - Ellers ville Gud ikke have valgt dig, ud af så mange andre som kunne have blevet til.

Ved ikke om jeg gætter rigtig, men jeg tror måske du er en pige, ud fra det du siger med spejlet.

Du er perfekt, som du er, og der er en helt speciel person derude i verden, der vil modtage og elske dig højere end nogen anden - lige meget hvordan du ser ud i andres øjne.

Hvem har sagt sagt at du er unormal, men hvem vil være normal?? xD Efter min mening er normal lidt som almindelig, kedelig, nogen vil sætte en standard, for selv at være toppen. Men du skal ikke lade dig drive med strømen. Du skal gøre tingene på din egen måde, men det er jo ikke ensbetydende med, ikke at høre efter andres råd og lære af deres fejl.

Hvad mobber folk dig med?? - Helt seriøst, dem har jeg ingen respekt for, og det tror jeg faktisk ikke der er særlig mange som har...

Dine spisevaner, dem skal du have styr på, det er meget vigtigt!!  Fortæl det til dine forældre, eller en lærer, før du når bunden, for så kommer du sikkert aldrig op igen...

Håber det var til lidt hjælp xD

Og lige et svar på dit spøresmål, er 13 (:

 

De allerbedste hilsener Yours

528

 Jeg er pige og bliver mobbet med at jeg ikke er god nok. men på den anden side får jeg 10 for alt jeg laver-.- Så de har vel ret. Jeg kan ikke gøre noget godt nok!!

Jeg ved at jeg skal have styr på det med min mad, men jeg kan bare ikke få mig selv til at spise, det er også en kamp at skjule væmmelse for mad. 

Jeg har altid været den mærkelige den anderledes, trods jeg dengang havde et indtryg af at være "normal". Nu føler jeg bare tyk og total forkert. 
-Det hjalp en smule:-)

616

Jamen, der kan du jo selv se, du er "normal", og hvis det er det du gerne vil være, er det da helt iorden. Du burde virkelig se at komme til en eller anden behandlig, så dine spisevaner kunne ordne sig op. Du er sikkert mega tynd. 

Det er da bare godt at skille sig lidt ud, selvfølgelig ikke som en outsider, men som en, alle kan lide, og være venner med. Så tro på det, og det vil ske, alle bør have selvtillid, men ikke så meget det går over til "selvglad", for det er noget af det de fleste folk hader..  

548

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program