Jeg ved ikke rigtig, hvor det skal være. Men jeg er bare så ked af det.:(

forumspørgsmål

Jeg ved ikke rigtig, hvor det skal være. Men jeg er bare så ked af det.:(

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 10 måneder siden

Undskyld, men jeg ved ikke rigtig, hvor det skal være. Men jeg er bare så ked af det.

Det gør ondt indeni, jeg er ked af det og kunne bare græde.
Folk sviner mig til, og det gør bare så ondt. I dag var der en pige, der svindede mig til. Hun kaldte mig for sæk, sagde at jeg var ultra mega klam, og at alle syns, at jeg er klam en fra eller til.
Jeg kunne bare græde. Jeg prøver at ignore det, men det kan jeg ikke rigtig. Det gør bare så ondt.
Hvad er der galt med mig siden den ene efter den anden skal svine mig til?
Jeg passer mig selv, og jeg har aldrig svinet nogen til. Det kunne aldrig falde mig ind.

Kommentarer

Det må være rigtig svært at blive behandlet på den måde. Jeg kan godt forstå at du er ked af det. Hvem er det der siger de ting til dig? Hvis det er i skolen, synes jeg at du skal snakke med en af dine lærere om det. Så kan i måske tage en snak i klassen om hvordan man behandler hinanden og taler med hinanden. Måske kan i lave nogle regler for hvordan man opfører sig i klassen, så det er rart for alle at være der.

Jeg håber at du får snakket med nogen om det. Du kan også prøve at skrive til chatrådgivningen herinde og snakke med en voksen om hvad du kan gøre ved det.

Mange hilsner

Gråspurv

566

Nej, det er ikke dem i min klasse, for jeg er blevet taget ud af min skole, fordi jeg skal starte på en ny efter som de behandlede mig mega dårligt, jeg blev mobbet i skolen. Eller det er jeg blevet på de sidste par skoler.

Men altså, det er der så mange der gør. Både her over nettet og andre steder. Rigtig mange syns og siger, at jeg er for klam, men selvf ikke alle. Men langt de fleste behandler mig mega dårligt, som om jeg havde gjort dem noget. Jeg sad i går om aftenen og virkelig begyndte at græde, og jeg har også set ked ud af det i dag og grædt. Jeg er bare så langt nede pga. det og så mange andre ting. Jeg føler mig slet ikke noget værd, når folk behandler mig sådan. Men det er rigtig svært. :(
 

579

Jeg kan godt forstå at du får en følelse af ikke at være noget værd, når du bliver behandlet på den måde. Men alle mennesker er noget værd også dig! Jeg håber virkelig at det hjælper dig at skifte skole.

Jeg ved ikke, hvordan man gør noget ved folks kommentarer på internet sider. Jeg ved at nogle sider har sådan en 'knap' man kan klikke på for at nogle af de voksne der står for siden kan holde øje med hvad der bliver skrevet, men jeg ved ikke så meget om det. Du kan prøve at skrive til cyberskolen som har deres chat åben mandag til fredag mellem 10 og 12. Det kan være, at de har nogle idéer, til hvordan man undgår mobning på nettet.

621

Måske, men altså ingen kan gøre noget ved det, som regel blokerer jeg folk. Men jeg har i denne situation, fordi der ingen anmelder knap var, så har jeg skrevet til en af de der administratorer eller hvad man nu kalder dem om de ting.
Jeg venter så bare på svar fra den person, jeg skrev til angående det.
Alle siger til mig, at jeg skal ignore det og at de ikke er noget værd at spilde tårer på. Men jeg kan ikke rigtig holde mine tårer tilbage.

573

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program