Jeg føler mig alene...

forumspørgsmål

Jeg føler mig alene...

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 5 måneder siden

Hej. Jeg er en pige på 13 år og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre... I de to sidste år af mit liv er der sket rigtig meget. Og mange af tingene har været virkelig sårende for mig... Jeg har for eksempel mistet min lillebror, mine forældre er blevet skilt og jeg snakker ikke længere med min bedste veninde. Jeg føler mig virkelig alene, men jeg er også bare bange for at jeg ikke kan stole på folk, hvis jeg fortæller noget til dem. Idag i skolen var jeg rigtig ked af det, men det var som om at der ikke var nogen der lagde mærke til det... Jeg sad helt alene og arbejdede hele dagen uden at nogen snakkede til mig. Jeg lagde også mærke til at drengene der sidder foran mig sad og hviskede om mig. Jeg følte mig virkelig udenfor. Da vi fik fri skyndte jeg mig hjem og nu sidder jeg bare her og tuder... Jeg ved bare virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har virkelig brug for nogen af mine venner og snakke med, men jeg har det som om at jeg ikke kan stole på dem og at de bare vil grine og vende mig ryggen. Tak hvis du læste det her. Det betyder meget... Kh Mig

Kommentarer

Det er som at høre sin egen historie...

707

Kender fuldstændig det du mener. Jeg har det selv sådan her. Mine forældre er hverken blevet skilt og har mistet et familie medlem. Men jeg har mistet alle mine venner, og min aller bedste veninde. Jeg føler mig altid alene, uanset hvor jeg er. Hvis jeg er der hjemme føler jeg mig alene, og at jeg ikke passer ind. Det er det helt samme med skolen.
Som du sagde var det som om at ingen lagde mærke til at du var ked af det. Sådan har jeg det også, jeg er ked af det hver dag. Men ingen ser min smerte, og det eneste jeg har brug for at der er nogen der kommer og hjælper mig. For jeg er ikke stærk nok til selv at bede om hjælp.

Håber virkelig du får det meget bedre.

652

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program