Ingen kan lide mig

forumspørgsmål

Ingen kan lide mig

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Der er overhovedet ingen der kan lide mig, min far han giver mig næsten altid skylden for alt, bare for at kan skælde mig ud. Nå jeg siger siger Igen og bliver sur selv, så opføre han sig som om jeg startede det hele.

Min mor har konstant stress, og der går det ikke altid alt for godt. Jeg bliver konstant stukket I ryggen af mine venner, hvis der kommer nogle bedre muligheder end jeg kan give, så springer de over og hjælper med at mobbe mig. Mit liv er et helvede og jeg har prøvet at begå selvmord flere gange, mine brødre hader mig også, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere :'(.

Kommentarer

Du burde begynde at gå til noget som gir selvtillid ?
Hvad er du god til?

705

Jeg er god til at kode, Badminton og stå på ski.

680

Wauw, hvor bliver jeg ked af at høre, at du har prøvet at begå selvmord. Du burde virkelig snakke med dine forældre. Bare prøv. Eller skriv et lang brev, og bare læg det i deres tasker, eller på køkkenbordet osv. Du har brug for både selvtillid og kærlighed, kan jeg mærke på dig, og hvis dine såkaldte "veninder" ikke kan give dig det, er de simpelthen ikke det værd! Så lad være med at bruge tid på nogle, der dolker dig i ryggen.
Du må virkelig ikke gå med alt det her inde i dig selv. Det er både skidt og trist for kroppen, og det kan den ikke tåle. Snak med en/flere du virkelig føler dig tryg hos. Du skal have hjælp til det her.
- Håber, at det her var til hjælp.
Kh. Sofia:)

725

Hej Sofia.

Tak for opbakningen, men nu er det sådan at der er ingen der kan lide mig så jeg har ingen veninder, eller næsten ingen der kan og jeg har snakket med så mange men de kan ikke forstå det alligevel. Jeg står I så mange problemer.

703

hey havd så, så lige dit Indlægt. sandt venskab, handler bare om at tilpasse
sig en dag møder du nogle som vil og "tro mig" elsker dig for den du er
nå men er 16år der sker alt murlig shit i hovedet på ungmennesker der er igen der tro på noget. bare vent en dag kommer det. hvis de venner du har
konstant stikker dig I ryggen, skal du ikke være sammen med dem, men der måske fordi du er mere voksen end dem. bare vent det kommer med tid

670

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program