Han er for langt væk-i virkeligheden i hvert fald...

forumspørgsmål

Han er for langt væk-i virkeligheden i hvert fald...

forumspørgsmål af
Angel
Oprettet 13 år 3 måneder siden

Hej Allesammen! :b

Det forholder sig sådan at jeg 'har fået kæreste på.' Jeg har ledt efter den rigtige i flere år, og har bare haft de mest irriterende nedture fordi jeg har manglet Eén ved min side. Og endelig fandt jeg ham, han gør mig så lykkelig jeg kunne tude når jeg tænker på han er min. Men, men men, vi er faktisk ikke rigtigt kærester, vi har kendt hinanden i to år, og jeg ved han er forelsket i mig, og helt sikkert omvendt. Men jeg har ik fortalt min mor om ham, mig og hende har skændtes i så lang tid jeg husker, og vi kommer lynhutigt til ét til. Jeg har fået et lidt bedre forhold til min mor, og er hunderæd for at ødelægge det- IGEN! Mig og Lucas (som han hedder) Vil gerne være sammen, alene, og jeg har tænkt mig sige det til min mor, min mor og halvfar skal giftes den 29 Jan. Og hvis mig og Lucas når at komme sammen inden da, vil jeg gerne have ham med til brylluppet, og da det er et utraditonielt bryllup, må jeg ogs gerne have veninde med., Så jeg kan stadig nå det! Min storesøster og nevø sov hos os en weekend, og min søster lå hos mig og sov, så vi snakkede om pigeting til midnat, jeg følte mig sikker, og nævnte Lucas, og hvordan vi mødtes, Hun sagde at jeg skulle fortælle min mor det, men at vi skulle passe på, da han kunne være ældre end han ser ud til. Og at han bor langt fra mig, siger hun at vi så bliver nødt til at holde rigtig kontakt på nettet, Mobilen, og hun synes personligt det er dumt, fordi han kan skrive han elsker mig over mobil, uden at mene det. Hun sagde jeg skulle prøve at være sammen med ham, uden at indlede et forhold, og at jeg skal se efter en anden. Her er mit spørgsmål til jer der gad læse og gider svare; Skal  jeg komme sammen med ham? Skal jeg tage ham med til min mors bryllup?  Skal jeg cutte kontaketen med ham?  hvad er JERES personlige mening? Evt. et råd til hvordan jeg får begyndt den samtale med min mor om Lucas?

Leave a Comment ;)

Kommentarer

Hej angel.

Kan ikke se hvorfor du skulle 'cutte' ham. du er jo glad for ham og omvendt, så hvorfor hører efter hvad andre mener og siger? det er vel deres problem. også selvom de bare vil hjælpe dig. jeg ved det ikke helt er det samme, men du kunne jo ikke rigtig 'tillade' dig at sige at du ikke ville have dig og din papfar kom sammen, vel?(-:

jeg syntes nevø'en har ret i at du skal prøve at se ham uden at i er kærester, også tag den derfra. han kan vel godt komme med selvom i ikke rigtig er kærester endnu ikk?

men først og fremmest, hør ham om han overhovede vil komme med, eller kan komme med til bryllup, inden du 'planlægger' det og derefter bliver skuffet. hvis det er at muligheden er der, og han godt kan og vil komme med til bryllupet syntes jeg du skal tage ham hjem til dig og omvendt først, helt klart, både for din egen skyld, hans skyld, og din mors skyld.

jeg syntes også du skal passe på med at 'tro' i er kærester, for måske ender det i en kæmpe fiasko, men hey! jeg ved du har 'ventet' længe men der er mange forskillige drenge, måske skulle det bare ikke være ham! jeg ved ikke hvor gammel du er men jeg vil gætte på en 14 - 15 år, og der kommer maaange drenge endnu, trust me. men hvis du vil have lidt fut i kærligheds livet kan det være du er nød til at gøre noget for det selv! ;) Håber det kunne bruges, og at du finder ud af det.

Mvh. B) Aka lou.

413

:D hah! hvor har jeg en ond veninde! Den underlige gås(som jeg kalder hende) lagde det ind. Hun syns jeg har brug for opmuntring? ... Whatever så tark for svaret alligevel B)

516

din mor og papfar* hehe. ;)

420

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program