Forvirring i forhold til livet

forumspørgsmål

Forvirring i forhold til livet

forumspørgsmål af
Ingemarie
16 år
Oprettet 6 år 6 måneder siden

Hej,
jeg har et spørgsmål i forhold til at forlade alt. Kan man på nogen måde, lade være med at påvirke folk hvis man vælger at forlade livet. Altså hvor de ikke føler sig skyldige eller noget i den retning. Jeg kan bare virkelig ikke mere. Jeg orker ikke at blive ved med at kæmpe mod mine tanker. Det er for hårdt, og jeg er ikke stærk nok. Jeg vil dog heller ikke have nogle falder til jorden og ender samme sted, hvis de bliver påvirket. Tænker mest på min mor og far. Jeg elsker dem og jeg vil ikke have de tror det er deres skyld. De har gjort så meget. Samme med min bror. Det er bare hårdt. For hårdt.

Kommentarer

Tror ikke man kan forlade livet uden at påvirke sin familie og dem har omkring sig. De vil jo blive ked af det over at miste en. Men forstår godt det kan være hårdt at kæmpe mod tankerne, det kender jeg selv alt for godt til, man har virkelig lyst til at give op fordi det bare er for hårdt.

372

Selvom det nok er super hårdt og svært, så tror jeg det ville være rigtig godt, hvis du fik snakket med dine forældre (eller evt. en anden) om, hvordan du går og har det. Hvis det er for svært, kan du måske skrive det ned og give det i stedet.
Følelsen af ikke at ville leve er ikke spor sjov at gå rundt med, og den skal tages alvorligt. Selvfølgelig skal du da ikke have det sådan, og du fortjener at elske livet og være glad for at leve.
Håber det bedste for dig!

351

Du kan ikke forlade alt uden at påvirke rigtig mange mennesker! Jeg taler af erfaring. Jeg mistede min kæreste på den bekostning for et halvt år siden. Du kommer til at ramme mange flere ene du er klar over! Søg hjælp!! Gå til din læge som kan henvise dig til professionelle mennesker.
Jeg kan ikke engang forklare dig den smerte det er at stå tilbage som efterladt - det ønsker man ikke at byde nogen. Du må for guds skyld ikke gøre noget. Ræk hånden ud og råb op! Der er mange mennesker der går rundt og har det forfærdeligt som du, men der findes ligeså mange fantastiske profesionelle mennesker som vil hjælpe dig og give dig glæden til livet tilbage!
Tro på det!

335

Hvis du vælger den lette vej og bare smutter, vil din mor og far ALTID sidde tilbage med skylden. Jeg er sikker på at de vil føle det var deres skyld. At de ikke gjorde det godt. At de ikke gav kærlighed nok, opmærksomhed nok eller noget helt 3.. Det vil følge dem resten af livet. Det samme med din bror. Selvmord er noget af det meste egoistiske man kan gøre. Så tag lige og hæng på. Giv ikke op, sæt dig hen til din familie og tal med dem. Hvis de ikke duer, så find en anden voksen, en rådgivning eller brug chatten her på Cyberhus. Der er mange som vil række ud til dig - du skal bare turde tror på det. Det er hårdt arbejde men du skylder dig selv, din mor, din far og din bror det.

374

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program