Fest

forumspørgsmål

Fest

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 6 år 5 måneder siden

Øøøhhmm, jeg skulle have været til fest for lidt siden, men... Starter lige fra begyndelsen; Jeg er medlem af en bostøtte-gruppe for Aspergere som nogen gange har sociale tilbud. Et par stykker af os har i den sidste tid aftalt at holde fest/karneval en dag, og invitere de andre. Det skulle så have været i dag. Men den sidste aften inden festen hvor der skulle planlægges, var jeg ikke med. Jeg havde ikke hørt noget, så jeg troppede op i dag, i mit karnevals-kostume. Jeg blev mødt af en af pædagogerne som sagde at de havde aflyst det, fordi der ikke var nok tilmeldinger. Den sidste aften hvor der skulle planlægges var for to uger siden, og de havde ikke lige informeret mig om aflysningen. Så der stod jeg ovre, i kostume og det hele. Jeg gik hjem derefter. Enten er jeg bare stadig lidt oprevet og overreagerer. Eller er det et tegn på at jeg bare er luft for dem, siden de ikke tænker nok om mig, til at give den information videre ???

Kommentarer

Det lyder godt nok ikke som en sjov situation.. Jeg synes heller ikke at det er fair af de andre. Men jeg synes ikke du skal tænke på det som, at du er luft for dem. Det var nok bare ikke noget de tænkte over. Og man kender det vel selv: Der er nok en anden der siger det/ ordner det.
Ikke at det gør det mere okay.
Jeg synes du skal skrive/sige til dem, at en anden gang, ville det være god stil lige at informere alle om at er arrangement var aflyst.

167

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program