Er jeg skør

forumspørgsmål

Er jeg skør

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 8 år 12 måneder siden

Ved ikke om det er klog eller dum Men altid haft lyde i min hovede men der jeg blev 14 år fik jeg stemmer i hovedet men oveni var det også som om der. Var en anden person i mig en ond en Og det kun rigtig set der jeg kom på efterskole Men nu er stemmen i hovedet igen og som om der er 2 personer af mig det plage mig fordi jeg ved ikke helt hvad der sker det gør mig bange På en dag kan jeg være 2 personer hvor jeg kan være den pige jeg godt kende og huske dagen Og det andet tidspunkt så er jeg ikke til stede men er en anden person (vidst det giv lidt mening) også er jeg en der tale surt til folk Og følelsen af jeg råbe og skælder ud den pige er ikke mig men jeg huske ikke dagen Men der nogen sige du blev pludselig sur hvorfor Jeg kan ikke svar fordi jeg ikke huske det og som om det ikke var mig Er det normale eller er jeg ved at bliv gal op i hovedet

Kommentarer

Hej, jeg tror ikke at du er skør. Men jeg vil foreslå at du kontakter en læge. At høre stemmer kan og er ofte et symptom altså et tegn på en psykisk lidelse. Det er derfor vigtigt at det bliver behandlet da du hører stemmer og det hvis det er ubehandlet kan nogengange udvikle sig/blive værre (det gjorde det i mit tilfælde) Jeg kan sagtens følge dig for da jeg startede med at høre stemmer troede jeg også at jeg var ved at blive skør i hovedet.
Det er vigtigt at du for hjælp, specielt hvis det går dig på og påvirker din hverdag. Jeg kender selv til det med stemmer i hovedet. Jeg ligger selv indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling lige nu da jeg selv hører stemmer.
Så jeg vil foreslå du kontakter din læge og jeg håber at det bliver bedre.
Held og lykke :)

Hilsen en 13 årig pige.

593

Tak for svaret
Ja det påvirke mig hverdag
Den kan skældre en hel udskyldig menneske ud det bliv jeg sur på mig selv også sige stemmen jeg skal skade mig selv
Men er så bange virkelig bange for og snakke med min kontakt lære om det (bange for de ikke forstå ) min mor har sagt det til min lære 2 lære

567

Stemmen er en OND PERSON
DET LYDE DUMT OG DET LYDE SKØR
DET SYNES JEG SELV jeg er skør

Men den onde person i mig for mig til at gøre dumme ting
DEN FOR MIG TIL ST SKÆR I MIG SELV.

Stemmen i hovedet skælder mig hele tiden ud og. Diskuter inden i hovedet OG JEG IKKE SKLA VÆRE HER MERE OG JEG EE UØNSKET
ALLE MENNEKSER ER ONDE MARIA
DU ER OND MARIA
ALLE MENNESKER ER LIGEGLAD MED DIG DE SYNES DU ER SKØR OG MÆRKELIG

DEN ONDE PERSON DEN STYRE DET HELE
Tro måske jeg altid har haft den fordi hverdag jeg var alene snakke jeg med mig selv op
I hovedet
men efter jeg kom på efterskole
Så var det som om jeg ikke var mig (det lyde meget normal i teenager år når man SKAl finde ud af hvem
Man er) men på den måde den anden person tog styring over mig var unaturlig
Også stoppe den igen efter
Men nu er den her igen og den har være der i 2 år nu men nu plage den mig mere en nogen sinde før

557

Hej igen. Jeg kan godt forstå at du er bange for at sige det men der er desværre ikke mange andre veje du kan gå hvis du vil have hjælp :) Jeg ved hvor svært det kan være.
Du kan jo også evt. vise dem det her opslag hvis du synes at sige det er for grænseoverskridende.

642

Hej Anonym.

Jeg ved noget om det her, og det du beskriver, gør mig bekymret for dig.
Jeg kender dig jo ikke, og jeg ved ikke hvem, der er den nemmeste eller bedste for dig at tale med som den første, men du skal snakke med en voksen om det. Enten en lærer, dine forældre, eller en anden, som du føler dig fortrolig eller tryg ved. Herefter synes jeg du skal bede denne person om at hjælpe dig med at snakke med din læge om det. Du kan selvfølgelig også snakke med din læge selv, men nogle gange er det rart at have en voksen med til det.
At snakke med lægen er vigtigt, det er ham, der bedst kan hjælpe dig med det her. Det, du beskriver, er nemlig noget man tit kan gøre noget ved!

Jeg ved det er svært at tale med nogen om, men du skal ikke være bange for hvad andre synes om det og dig. Det vigtigste er, at du får den hjælp, som du skal bruge. Måske din stemme også blander sig i det, og den skal du re dit bedste for at ignorere. Ingen vil dig noget ondt, og du kan få hjælp til at komme fri af stemmen og lydene.

Håber meget du vælger at tale med din læge om det.

Alt det bedste.
Kristian

598

Mange tak
Men har snakke med 2 af min lære og min Mor ved det godt de er BEKRYMRET meget BEKRYMRET min mor tro jeg er psykisk syg fordi som lille hørt jeg lyde og på efterskolen var det som om jeg ikke var mig lægen har lavet en henvisning
Du må gerne svar tilbage på hvad du tro
Jeg har sådan brug for og vide hvad det er eller hva man tro det er jeg kende ikke selv nogen Der har stemme i hovedet og som om de er 3 person

637

Hej igen.

Hvor er jeg glad for at høre at du har talt med din mor og andre om det. Det lyder også til, at I har haft kontakt med lægen, der så har henvist dig videre.
Det er ikke normalt at høre stemmer ligesom man ikke skal have fornemmelsen af, at man af og til er mere end en person. Ud fra det du fortæller, er det svært at give dig et præcist bud på hvad det er, der giver dig de oplevelser, og jeg synes heller ikke det er noget, der nødvendigvis skal skrives om i et offentligt forum.
Jeg tænker, at du er henvist til samtale og undersøgelse hos en psykiater. Det ville i hvert fald være den helt rigtige type læge at tale med i din situation
Jeg håber meget du snart kan komme videre i systemet så du kan finde ud af hvad der er galt, og hvad man kan gøre for at hjælpe dig.

De bedste hilsner,
Kristian.

615

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program