Kærlighedserklæring

forumspørgsmål

Kærlighedserklæring

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 2 år 3 uger siden

Hej allesammen. Mest piger.

Jeg er virkelig forelsket i en pige, og har derfor valgt at skrive et lille kort til hende. Men jeg vil bare høre jeres mening omkring, fx, er det for meget og er der jeg kan tilføje?

Kære ____.

Du skrev i dit julekort, at jeg var helt fantastisk og at du får lyst til at smile når du ser mig, og det blev jeg mega glad for at høre. Jeg kan ikke huske ordret, hvad jeg skrev i dit julekortet, men noget med at du også er sød. Men jeg var dog lidt påpasselig med at fortælle dig om alle mine følelser for dig, da jeg nyder at være sammen med dig, og ikke vil gøre de fremtidige stunder akavet. Men siden der kun er få måneder tilbage af vores skolegang sammen, og du også synes jeg er fantastisk, så vil jeg prøve at formulere mine følelser for dig. Så for gøre det kort, så er du exo sød. Faktisk den sødeste pige jeg kender. Jeg bliver altid mega glad når jeg får øje på dig. Og når du sætter dig i nærheden af mig, føler jeg, at jeg kan gå igennem vægge, fordi jeg føler mig så lykkelig. Hvilket er lidt ironisk, fordi jeg selvfølgelig vil sidde ved siden af dig.

En sjov historie er at, jeg engang gik i skole, selvom jeg var lidt syg, kun for at være sammen med dig, men du kom ikke i skole den dag. 

Så i bund og grund er det virkelig fedt at være sammen med dig. Jeg håber derfor virkelig ikke at vores veje skilles efter folkeskolen. Vi kan måske lufte vores hunde sammen. Eller lave noget helt andet sammen, for at kunne holde kontakten. Så længe det er med dig. 

Du er ligesom Pixar’s logo, prikken over i’et, som oveni købet lyser min verden op. 

Nu kommer du måske/forhåbentlig har håbet på at høre. Har du have lyst til at lave noget en dag? Måske en film i biografen, eller noget lignende?

 

Hvis du ikke føler de samme ting for mig, som jeg gør for dig, så må du meget gerne holde det som en hemmelighed. 

 

Kærlig hilsen Marius.

 

 

Ps. Exo betyder 1 millionmilliard. 

Kommentarer

Det er meget sødt Marius :-) Held og lykke med kærligheden!

59

Altså hvis der var en der skrev det til mig ville jeg helt klart bive vildt blød og Føle mig special.  

64

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program