Hvad laver i, jeres sommerferie. ???

forumspørgsmål

Hvad laver i, jeres sommerferie. ???

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 8 år 12 måneder siden

Hej
Hvad bruger i jeres Sommerferie på, derude ??
Jeg har kun, 3 uger fordi jeg er under uddannelse. Men mine 3 uger skal bruges på Langelandsfestival, Prag og den sidste uge skal bare bruges på at sove længe ( det trænger jeg til) og være sammen med mine veninder.
Glæder mig til at høre, hvad i skal ?
KH Felicia.

Kommentarer

 God ferie til alle!

Jeg har brugt ugerne indtil nu på at være sammen med venner og familie og slaaaaaaaappe af!
Lige nu er jeg igang med at pakke ned til telttur imorgen. Min veninde og jeg tager på cykeltur på fanø imorgen, hvor vi skal bo i telt i en lille uge. Derfor HÅBER jeg at vejret ændre sig og kommer med solskin!
Ellers skal jeg nyde at jeg er kommet hjem fra efterskole. I august skal jeg have en lille kattekilling, det glæder jeg mig til! Har præcis en måned sommerferie mere, også skal jeg starte d. 15 august. 

Fortsat god ferie til alle!

338

Pt. Nyder jeg min ferie med at slappe af og træne, og bare nyde det danske vejr. I slutningen af juni måned nød jeg 1 uges ferie i Tyrkiet(VIRKELIG DEJLIGT). Ellers har jeg ikke lagt nogen planer ud for hvad jeg skal resten af sommerferien. Men jeg glæder mig sindssygt meget til at begynde i skole, og ellers knokle r***n ud af bukserne for at få en velfortjent studenterhue(STX) til sommer, altså i 2012. I må alle sammen have en rigtig god sommerferie :-)

271

husk at sætte ordenligt komma,

195

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program