Bare tæer

forumspørgsmål

Bare tæer

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 7 år 2 måneder siden

Jeg elsker helt vildt at gå i bare tæer. Indenfor gør jeg det så tit som muligt, om sommeren bruger stort set ikke strømper overhovedet. Jeg kan også godt finde på at gå udenfor i bare tæer, men synes måske alligevel det ser lidt mærkeligt ud, selvom jeg har set (i min by) både drenge og piger gøre det rigtig mange gange. Har i erfaring med at prøve det? Jeg kan også godt lide at se andre gå i bare tæer, jeg ved ikke , jeg tænder ikke på tæer decideret, men synes det ser så 'godt' ud på en eller anden måde, og det hører det varme vejr til. Er der noget der har det på samme måde?

Kommentarer

Jeg har det på samme måde. Altid. Også om vintere. Her må jeg så desværre i kolde dk gå med strømper og sko ;)

811

Altså jeg elsker også bare at gå i bare tæer :) For nogle år siden gik jeg i sandaler fra midt i foråret til slutningen af efteråret. Men det stoppede jeg så med fordi der var nogle i min klasse som åbenbart syntes det var mega ulækkert :(
Men det første jeg gør når jeg kommer hjem fra skole, det er at smide strømperne...

Jeg har tit overvejet at begynde på barfodsløb fordi det lyder mega fedt, men skal bare lige først igang med at løbe normalt inden jeg kaster mig ud i det ;)

Men synes egentlig bare at du skal tage en tur ned til købmanden i bare tæer (men pas på hvad du træder på!), for at prøve det af ;)

Hvis det ikke går, kan du købe nogle barfodssko. De består egentlig bare af et tyndt beskyttende lag rundt om foden, så det ikke gør nær så ondt at træde på en skarp sten, men du kan sagtens mærke underlaget alligevel.

Håber jeg kunne hjælpe dig lidt, og ikke bare plaprede løs xD
Knus og kram herfra :D

798

Hej Em!
Ja, har virkelig også overvejet at gøre præcist det, at tage i indkøbscenter i bare tæer for eks., men nu siger vejret jo desværre noget andet, så jeg tror jeg venter med det til foråret. Men så sent som i går så jeg to piger gøre det, altså gå rundt udenfor i bare tæer , det var godt nok i deres egen have, men alligevel :D
Indenfor er det heldigvis ikke så fodkoldt (endnu) så der vil jeg da nyde at få luftet tæerne så længe man kan. Gør du også det nu, altså går i bare tæer indenfor? :)
De der barfodssko er godt nok ikke lige mig, har godt hørt om dem, men så vil jeg alligevel foretrække bare at gå i bare tæer :)
Mange tak for dit svar :D
knus

786

Kom nu folk, er der ikke flere der har det på samme måde? <3

788

stadig ingen kommentarer? gaab, kom nuuu

778

bump

728

Jeg elsker at gå i bare tær med min bedste ven og går også i bare tær ned i fakta med hende føler mig lidt mærkelig nogen gange

766

hehe fedt <3 så er jeg ikke den eneste, der kan finde på at gå rundt udenfor i bare tæer :D
Jeg synes slet ikke det er mærkeligt, selvom jeg ikke rigtig har prøvet at gå ned til supermarked eller så noget endnu. Hvordan føles det at gå ned til fakta med din veninde i bare tæer? :)

761

Jeg kender det godt, min veninde gør det også. Men jeg fortrækker mest strømper, fordi jeg ikke kan lide min fødder. Jeg synes ikke de er særlige flotte, men når jeg er hjemme gør jeg det tit. :D Men det er mega sjovt at gå uden for om sommeren, i fakta med bare tær! Især med sine venner. :P Det er kun fedt at være mærkelig.

733

Hvordan er det at gå ned i fakta i bare tæer ? :D

783

Jeg har det på samme måde jeg går om sommeren altid i bare tæer, om vinteren har jeg strømper på når jeg er i skole og bare tæer der hjemme og uden for har jeg sko på om vinteren men kan godt finde på at tage mine strømper af og gå ud i bare tæer vis jeg hved jeg snart kommer ind igen det er ikke så meget fordi jeg godt kan lide at havde bare tæer men jeg føler mig helt vildt indelukket når jeg har sko på lidt ligesom når man er lukket inde i et meget lille rum

Kan også godt lide at se andre gå i bare tæer tror det er fordi at så hved hjernen at det man gør er ok når andre også gør det.

Jeg kender ikke andre der har det på den måde

Jeg syntes bare at du skal gå ud i bare føder hvis du har lyst hvis folk dømmer dig på om du har sko på eller ej bør de virkelig få sig et liv :)

870

Det er rigtigt, det burde ihvertfald ikke være et problem uanset hvad folk ellers mener :)

Men hvad gør du så om sommeren, går du i bare tæer der, og går du udenfor ?

748

Er der nogen der har prøvet at gå ned i byen i bare tæer? eller sån tage steder hen om sommeren uden at have sko på?

796

Ja om sommeren har jeg aldrig sko på med mindre jeg er på restaurant eller sådan noget så har jeg sandaler på

842

Okay, Så du vil for eks. tage alle mulige steder hen i bare tæer?

789

Ja hvorfor ikke ? Hader at havde sko på

774

Det kan jeg godt forstå, elsker også at være fri for dem, når det er muligt. Går du altid rundt i bare tæer om sommeren, og hvorhen?

843

Elsker også at gå med bare tæer - både inde og ude. Jeg går dog i tøfler derude....

705

Ej hvor fedt :) men hvorfor går du i tøfler udenfor? og har du prøvet at gå udenfor, sån langt væk, kun i bare tæer?

797

Nu er tiden snart inde til at gå rundt med bare tæer igen! <3
Er der nogen der har smidt strømperne??
det er måske lidt for koldt til at gå udenfor, i bare tæer, men er der nogen der allerede har prøvet det?
knus og kram fra mig der har skrevet indlægget :D

784

en uge og intet svar, helt æligt folkeeeeens!

1054

Om vinteren har jeg strømper på. Om sommeren går jeg i bare tæer indendøre, og når jeg er ude har jeg sandaler på eller badetøfler på.,

1071

Jeg er en mand der elsker at gå på bare tæer og gør det når temperaturen er fra ca. 7 grader og varmere. Selv om vejret er koldt er fødderne faktisk mere hårdføre end man lige tror. Jeg gik flere gange på bare tæer i december 2013 og i januar/februar i år Et af de bedste steder for bare tæer er steder som IKEA, Bilka, Fields, Hovedbanen, Strøget.

Det kræver mod de første par gange men med tiden bliver man mere modig, lad evt. skoene blive hjemme (gør det lettere).

Også er der vel ikke noget mere sexet end folk der går på bare tæer og gerne med lidt grå/sorte fodsåler ;-)
(fødderne kan vaskes igen)

1076

Jeg elsker selv at gå i bar tæer trådte dog engang på en tjørn

1003

Jeg er enig, det virker noget provokerende at se på. Men ville ønske at det var mere almindeligt ikke at have noget på føderne når man var udenfor

903

Ej, hvor er det mærkeligt at støde på det her gamle indlæg jeg skrev dengang! Jeg er stadig stor fan af at rende rundt i bare tæer rundt omkring. Er ikke meget for at "genoplive" gamle forumindlæg, men er der nogle derude, der har det ligesom jeg, og vil tilføje noget til indlægget? Ku' være fedt at møde ligesindede :)

293

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program