Rådgivningschat

forumspørgsmål

Rådgivningschat

forumspørgsmål af
Bobs
Oprettet 8 år 9 måneder siden

Hej cyberhus
i rådgivningschatten kunne det være rart  hvis man kunne se når rådgiveren er i gang med at skrive noget til en. Nogle gange kan det tage lang tid før rådgiveren svarer og så er det rart at vide om rådgiveren skriver et langt svar eller er gået sin vej.  
Hilsen Bobs

Kommentarer

 Hej Bobs

Jeg kan godt følge din tanke og vi har også snakket om muligheden. Først vil jeg sige at du kan være helt sikker på at rådgiveren ikke er gået. Rådgiverne bliver indtil de er sikker på at aftalen er afsluttet eller at de føler sig sikre på at den unge er forsvundet. 

Når vi har valgt ikke at have det sådan at man kan se når rådgiveren skriver er der en lang række grunde til det. 
1. Hvis en ung kan se at rådgiveren skriver vil de måske vente med at skrive det de lige sidder og tænker fordi de vil vente på rådgiveren, og det synes vi ikke er en god idé. 
2. Nogen rådgivere arbejder på den måde at de skriver et par sætninger, sletter dem igen, skriver nogle nye...sletter måske lidt af det igen og så først sender der. Det betyder at hvis den unge kunne se at rådgiveren sidder at skriver, ville den unge nok forvente at der kom et laaangt svar fra rådgiveren. Hvis det der så eksempelvis "kun" står ja, det er godt nok en svært situation du står i, kan det virke mærkeligt, og nogen unge vil sidde og tænke over hvad det er rådgiveren har valgt at slette og ikke sende. Og det synes vi heller ikke vil være så godt.

Men ligesom rådgiveren nogle gange kan være i tvivl om den unge stadig er der fordi der kan gå lang tid inden der kommer svar, kan du som ung helt sikkert tænke det samme. Hvis du sidder med den følelse er det altid i orden at spørge rådgiveren om han/hun stadig er der, og sige at du synes der går for lang tid. Så kan rådgiveren prøve at svare hurtigere eller måske forklare hvorfor det tager lidt tid at svare. 

Håber det giver mening.

Mange hilsner
Niels-Christian

534

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program