nye spørgsmål??

forumspørgsmål

nye spørgsmål??

forumspørgsmål af
Tihi
15 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Er det kun på min der ikke er kommet nyt op de sidste 4 dage. Har selv skrevet to spørgsmål som ikke er kommet op. er det også sådan ved jer andre?

Kommentarer

Det har jeg også været ude for. Jeg har prøvet 3 gange og de er ikke kommet på endnu. 

93

det er faktisk ret irriterende. Man skriver jo ikke sån bare uden grund. Det er jo nok fordi man gerne vil have et svar, så hjælper det jo ikke det ikke kommer op

87

Jeg har prøvet det samme og det er for dårligt at det man skriver ikke kommer op på siden. Det er virkelig for dårligt. 

 

95

Det jeg har skrevet er kommet op

94

Hvad er det for noget der ikke er kommet op. Måske er det fordi det ikke følger reglerne. Der var også et spørgsmål der blev lukket så man ikke kunne skrive flere kommentarer fordi nogen begyndte at bryde reglerne. Måske er det derfor. 

96

Hej

Det samme er sket for mig... Det var ikke et spørgsmål, det var en hemmelighed, men jeg forstår jeres frustration.

Måske skulle i prøve at skrive i brevkassen, og spørge hvad der sker?

- Eco"

91

Synes det er fint nok at der er noget der bliver fjernet for der har også været mange indlæg der bare spurgte om det samme. Det var så tydelig at det var den samme person. Og til sidst var der altid nogen der prøver at skrive snap eller sådan noget. 

82

Det er godt være du har ret i det, men så mener jeg at cyberhus må melde ud med hvad grunden er til at nogle ikke kommer på. Nogle kan måske godt blive frustreret over at skrive en kommentar og den ikke kommer op her. Kan cyberhus måske hjælpe. 

82

Indhold der ikke overholder retningslinjerne bliver enten slettet helt eller redigeret. Se retningslinjerne her: https://cyberhus.dk/side/god-og-sikker-ung-til-ung-i-cyberhus 

Siden december har vi oplevet en meget stor stigning i indlæg, hvor der deles snap adresser eller som på andre måder strider mod retningslinjerne. 

Derfor læser vi lige nu alle indlæg, før de udgives. Det er svært at sige præcist hvad der er sket med de indlæg, som nogle af jer taler om, uden at vide hvad det er for indlæg. Vi sletter ikke bare tilfældige indlæg, men kan godt finde på at slette eller lukke nogle indlæg, hvis der pludselig kommer en masse uhensigtsmæssige kommentarer. Det kan ofte være indlæg om onani eller sex, der pludselig fyldes med kommentarer om at tage kontakt til hinanden. 

I enkelte tilfælde kan vi også vælge ikke at udgive et indlæg, hvis der lige er oprettet flere andre der minder om. Der er ingen grund til der ligger 10 forskellige indlæg fra samme dag, der alle spørger efter gode måder at onanere på, men bedre at man blander sig i de tråde der allerede eksisterer. 

Som sagt er det svært at sige, hvad der præcis er sket med jeres indlæg, uden at vide hvad det er for nogle, og hvornår de er kommet. 

 

90

Tusind tak for jeres svar. Det kan jeg godt sætte mig ind i hvad i skriver. Jeg tror ikke det jeg skrev var mod jeres retningslinjer, men ved det selvfølgelig ikke. Men måske kom mit ikke, på grund af der er andre som har skrevet om det samme problem som mig.  Men ellers en er cyberhus ok. 

88

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program