Chattene er åbne for kort til

forumspørgsmål

Chattene er åbne for kort til

forumspørgsmål af
Nej tak
15 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Gruppechatten har kun åben en gang om ugen, altså torsdag og er lukket i ferierne! Og når man er til sport den ene dag den har åben er det ikke nemt at nå det.... De andre chatte bla. 1-1 er ikke altid nem at nå hvis der er mange i kø, men det er meget bedre end gruppechatten.

Kommentarer

Hej Anonym

Jeg kan sagtens følge dig. Èn enkelt dag om ugen til gruppechat er ikke så meget og særligt ikke hvis det lige ligger den dag hvor man går til sport eller noget andet. Vi har valgt at skære gruppechatten ned til en enkelt dag fordi vi de seneste måneder har oplevet at der ikke har været unge nok til at holde åbent to gange om ugen. Der var ganske enkelt rigtig mange aftner hvor der ikke rigtig kom gang i en god snak fordi der var for få unge forbi gruppechatten. 

Men vi har hele tiden meget fokus på vores åbningstider og det kan sagtens være at vi skal åbne mere op igen. 
Jeg kan med det samme sige at vi ikke kommer til at ændre vores åbningstider resten af året, men fra nytår, skal vi igen kigge nærmere på både vores gruppechats og 1-1chat og det kan sagtens være at det ender med at vi skal gøre noget ved vores åbningstider i både gruppechats og 1-1Chats. 

Bedste hilsner
Niels-Christian

1140

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program