Sæt billeder på din smerte.

forumspørgsmål

Sæt billeder på din smerte.

forumspørgsmål af
lise vejleder i Kunstværkstedet.
Oprettet 10 år 3 måneder siden

 Det kan være svært at udtrykke en følelse med ord. Et billede kan udtrykke følelser meget præcist. Her er et meget spændende eksempel på det. Jeg er sikker på, der er andre, der har det på samme måde. Her kan du vise dine billeder eller skrive en kommentar.

Kommentarer

Godt initiativ egentlig..Og rigtig fedt billede - eller måske er det jo teksten... Eller begge dele sammen er det jo nok :)

Det kan være jeg lægger noget ind en dag,hvor der er overskud...

416

 Hej DoofesIch

Hvis jeg må komme med et forslag til dig ? Hvad nu hvis du lægger noget ind nu ? Jeg tror på, det giver overskud, at vise hvem man er.

Kærlig hilsen

405

 

392

Jeg synes altså det er svært at udrtykke sig og vise det frem.... Det hele er bare svært

358

 Kære Enja.
Tak fordi du tager det første skridt og skriver, hvor hårdt det er for dig. Jeg kan godt forstå, du synes det er svært. Jeg får en fornemmelse af, at det også er svært for dig at være alene med smerten. Tankerne kan køre rundt i hovedet og vokse til en mur. Du behøver ikke vise dine billeder, før du er klar til det. Men prøv om du kan lave billeder for din egen skyld.Det er godt at tegne uden at tænke for meget over, hvad der kommer ned på papiret. Når du er færdig gem billederne væk. Tag dem frem, når du har mod til at se på dem.
Jeg tror, du vil blive forbavset over, hvor meget du er i stand til at udtrykke i dine billeder.
Når du er klar, kan du vise dine billeder her og være anonym. Hold modet oppe, og husk der er altid en vej ud af ensomheden. Du er ikke alene Enja.

Kærlig hilsen

372

                                         

416

     Jeg synes, Felicia har lavet et billede, der passer godt ind i temaet. Derfor har jeg valt at vise det her.

 

459

Ej det blev ikke så kønt alligvel.. Men Tankerne er sande og jeg ønsker at det hele bare forsvandt en dag isted for man skal være på medicin når man kun er 16 år fordi man er syg. Det hele er bare så svært fordi man måde skal passe en uddannelse, også har man tankerne der køre i ring hele tiden. Et liv som ingen skulle ønske sig! Jeg skal lære at leve med at jeg er syg, for jeg vil ikke kæmpe for at blive rask og jeg kan heller ikke.

Smil Fra Felicia.

428

Det billede, minder mig om ja, mig.. Mine tanker.. Mine følelser. Min verden.

373

 

Jeg passer ikke ind i samfundet, jeg er ikke ligeså tynd som alle andre.Jeg bliver nødt til at droppe maden, fordi jeg er for tyk og klam, alle piger  ser meget bedre ud, jeg er bare så dum. Når jeg kigger mig i spejlet, ??? der ud med fedt.Jeg kan ikke finde ud af at være normal.
Hader liver, hader mig selv, fordi jeg ikke lever livet, jeg leger med livet, og det kan ende med død.

435

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program