Mister bedste veninde og et stort crush!

forumspørgsmål

Mister bedste veninde og et stort crush!

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Hej

Jeg er en pige på 14. Mig og min bedste veninde har været veninder så længe jeg kan huske, men jeg er begyndt at miste hende. Hende og nogle andre piger spiller meget Fortnite sammen og snakker hele tiden om det. De er begyndt at finde en masse venner derinde. Hun skriver og snakker hele tiden med en dreng på 15. Jeg er aldrig sammen med hende mere og jeg savner hende virkelig! Hvad skal jeg gøre?

Mit andet dilema er at jeg har et STORT crush på en dreng fra min klasse. Han er mega mega sød. Han startede på vores skole efter sommerferien.  Jeg synes nogle gange at han kigger på mig men jeg har ikke rigtig snakket med ham. Jeg kan ikke rigtig få mig selv til at gå hen til ham. 

Kommentarer

Hej pige på 14.

Kunne du selv være interesseret i Fortnite? Hvis din veninde går meget op i det, kunne du evt. selv prøve spillet og måske få din veninde til at give dig nogle tips? Det kunne måske bringe noget liv tilbage i jeres venskab?

Hvis Fortnite ikke er noget for dig, så er her et par tips;

1) Du kunne tage initiativ til nogle ting dig og din bedste veninde kunne lave sammen. Fx tage ud og shoppe, tage i biografen eller lign., så du kunne få mere tid med hende.

2) Du kunne tage en snak med hende om at du holder meget af hende og føler at I næsten aldrig er sammen mere.

Ang. dit andet dilemma;

Det er meget normalt ikke at have modet til at gå hen til én, som man er vild med. Du kan jo starte med at smile sødt til ham, når du synes han kigger på dig? Det kunne måske være et fint først skridt til at vise ham, at du er interesseret.

165

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program