Mangategninger - din mening ?

forumspørgsmål

Mangategninger - din mening ?

forumspørgsmål af
lise vejleder i Kunstværkstedet.
Oprettet 14 år 4 måneder siden

                                

Det er super sjovt at tegne Manga, og der er mange stilarter. Hvad synes du om Manga ? Har du en favorit manga, så læg den ind her eller lav en i tegn selv. Fik et tips tak for det her er Manga Fox      
 

Kommentarer

Hej Lise

 

Jeg kan godt lide manga - jeg kan også godt lide mange andre former for stile, men manga ar jeg taget til mig meget hurtigt.

 

Jeg har ikke nogen bestemt ynglings-manga, da de skifter hurtigt i forhold til hvad slags jeg læser for tiden. Ellers vil jeg sige at historier af tegneren Watase Yuu (Yû Watase) er utrolig gode, og serier som Skip Beat!, Vamipre Knight/Meri puri (begge tegnet af Hino Matsuri), Hana Kimi, Samurai Deeper Kyo og Prins of Tennis er imellem mine ynglings.

Der er både "drenge-" og "pige-"manga imellem. Jeg er, som tegner, nysgerrig efter at se de forskellige stile, så derfor vil jeg gerne læse både "drenge- og pigemanga" da der er stor forskel.

Manga er jo i bund og grund tegninger/tegneserier lige så meget som Superman, Splint &Co. og Anders And. Der er lidt forskel i måden at udtrykke sig på (og også til tider fortællermåde og moral), men større forskel er der ikke. 

Jeg tegner selv og har også min egen serie der hedder "GAME!". shiina.smackjeeves.com/comics/647210/1ch-1/

Til sidst vil jeg lige sige at jeg synes at Manga Fox ville være et bedre sted at henvise folk som ikke kender så meget til manga.^^

 

Med venlig hilsen

Camilla 

 

 

742

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program