Ik en skid privat liv

forumspørgsmål

Ik en skid privat liv

forumspørgsmål af
ANONYM
14 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

Hej med jerrrrr

Er en pige på 14 og har det svært og har lavet selvskade et par gange, den 4 gang jeg gjorde det fandt min mor ud af det og fjernede min dør, så jeg har ingen dør og det pisser mig hele tiden af når hun siger at jeg skal skrue ned for musikken, fordi hvis jeg havde min dør så kunne jeg lukke det meste larm ud. Har heller ikke en skid privatliv når jeg er sammen med mine venner hver time skal jeg ringe og sige hvor jeg er, hvis jeg ikke gør det så får jeg fanme sturerast. Må haller ikke tage på byture uden at de spore mig. AMEN må man ikke få et skide privatliv

Kommentarer

Det lyder pisse irreterende. Jeg har selv selvskadet og andet så mine forældre fjernede mit dørhåndtag og nøglehullet. prøv at foreslå dem at de sætter døren tilbage men uden dørhåndtag og nøglehul? 
Noget andet du kan gøre er at "glemme" din telefon derhjemme og så kan de ikke kontakte dig når du er sammen med venner eller ligne. Men det er ho også rart at have en telefon på sig men måske Overvej det. Jeg "kom til" at smadre min mobil af raseri og jeg klarede mig fint uden i nogle måneder.

76

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program