hjælp mig lige med svar

forumspørgsmål

hjælp mig lige med svar

forumspørgsmål af
xenia
15 år
Oprettet 6 år 2 uger siden

hej jeg hedder xenia er 15år gammel
min lillebror er 11år gammel og har noget med en pige på 13 år pigen er ældre af sind og kommer bor opholdsted hun er meget moden og hun ryger og går i tøj som 16-17 årig piger nok ville gå i min lillebror er som sagt 11år han er som et barn han elsker spille fodbold osv som de gør i den alder men jeg fundet ud af hun skriver til ham om de skal ha sex har os være så fræk at nakke hans mobil hvor der stod tak for en våd aften han have givet finger og slikke hende

men jeg ved han ikke er klar til det og tror os han er fanget af hende da han ser op til han kan være sammen med en flot pige men det så forkert men hvordan siger jeg det lige til mine forældre vi snakker aldrig om sex sammen ???

Kommentarer

Du skal snakke med din lære eller hans han kun 11 der brug for der nogen der stopper det og får jers forældre indblandet det vigtig da nogen børn der bor opholdsted kommer fra familier de oplevet ting de så tror er okay og hun udsætter en mindre årig for noget forkert

357

Hej hvis jeg så heldig at jer der sidder inde ved cyberhus lige ser min besked her . Er der så mulighed for , i kan rykke den her over i brevkassen ??

373

Hej Xenia

Brevkassen er lukket for nye spørgsmål i øjeblikket. Men den åbner igen i dag eller i morgen, og så er du meget velkommen til også at oprette dit spørgsmål der.

Mvh. Cyberhus-Teamet 

362

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program