Har jeg astma?

forumspørgsmål

Har jeg astma?

forumspørgsmål af
Amina
12 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

Hejsa.. vil gerne have hjælp af nogen herinde! Jeg har siden jeg var lille haft svært ved at teække vejret når jeg dyrker mosion. (Jeg er 12 bliver 13 om 2 måneder.) Jeg kan bogstavelig talt løbe alt hvad jeg kan i ca. 10 selunder også er jeg helt død og helt tappet for luft og energi.. clr gang jeg går pp af trapperne i skolen når vi har spillet fodbold er jeg helt helt hwlt forpusted imens de andre bare er en smule forpustet. Jeg har før oplevet at der var pive lyde når jeg træk vekret og har en eller to gange før oplevet trykken ved brystet når jeg træk vejret.. er meget i tvivl om hvad det her er?:) håber i kan hjælpe!

Kommentarer

Hej, vil nok sige at du skal gå til lægen med det, de kan nok godt finde ud af hvad der i vejen.

Hvis du kender en med en astmaspray så kunne du måske låne det og se om det hjælper.

- Daniel

30

altså jeg har det på præcis samme måde, men jeg har ikke astma. du kan altid tage til lægen eller snakke med dine forældre omkring det, for at få følelse af lettelse. Jeg tror dog at alt er normalt :) 

ellees kan der være meget andet bag det: 

måske at hvis du stresser meget i skolen, kan påvirker din energi.

eller ændringer i hormonerne sker også under puberteten og kan også være med til og skabe en ubalance. Det er dog helt naturligt og går væk af sig selv med tiden, når hormonerne er på plads igen :)

31

Hejsa tak for svaret men har altså haft det sådan lige siden jeg var ca. 5, 6 års aldere 

31

Et menneske kan kun løbe alt hvad de kan I 10 sekunder, og hvis du gøre det, så har du brugt alt din energi op. Det vil sige, der er intet med Astma at gøre, det er bare sådan mennesket fungere. Det er muligvis bare din motion det med fodbold, det skal trænes op ;).

33

Det tror jeg så ikke lige;) har gået til fodbold i 6 år ;)

30

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program