Exchange student

forumspørgsmål

Exchange student

forumspørgsmål af
Niklas
Oprettet 10 år 8 måneder siden

Hej Cyberhus.
Jeg vil gerne notere dette: Jeg er på nuværende tidspunkt i Thailand, så jeg kommer ikke til at svare foreløbigt, pga . dårligt internet, men jeg læser skam gerne eventuelle svar.

Jeg er på vej op i niende, og har gjort mig tanker om, hvad jeg kunne tænke mig bagefter. Altså om et år. Jeg har altid været interreseret i at rejse, jeg elsker det, forklarer også min nuværende position 10.000 kilometer hjemmefra. Jeg faldt over hjemmesiden STS, som jeg før har hørt skidt om i nyhederne, men brugerbedømmelserne siger andet. Jeg vil gerne et år til USA, og har et par spørgsmål, så jeg håber der er andre (tidligere?) udvekslingsstudenter til stede;
Jeg er 15 på nuværende tidspunkt, og har fødselsdag i april måned.
Hvilken stat er fed at være i? Jeg har ikke den største interesse for hillbilly-delen af USA, altså helt ude på landet, lidt by kunne være fedt :-)
Jeg har tænkt på Californien, selve staten, Washington DC, generelt en forskel fra Danmark, de lidt varmere stater (Selvom DC ikke et det varmeste sted).
Angående stat og by - Jeg vil på ingen måde lyde racistisk, men Jeg har ikke et brændende ønske om at være den eneste hvide dreng på skolen, hvis i forstår?
Hvad med organisationen? STS ser så fedt ud, fordi der er introkursus i New York i 7 dage, og man kan komme på Road trip til sidst :D to ting jeg vil, før jeg dør.
Men er der andre der tilbyder noget? Jeg har ikke fået set mig grundigt om på nettet, men jeg tænkte, at mennesker var det rigtige at spørge.
Tak på forhånd

- Niklas

Kommentarer

Synes det er en mega fed ide, har selv planer om at gøre det!

688

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program