Bryster

forumspørgsmål

Bryster

forumspørgsmål af
Hindbærlover
16 år
Oprettet 5 år 1 måned siden

Hej, er en pige på 16 år, og har ingen bryster. Har aldrig oplevet ømhed i mine bryster, hverken når folk støder ind i dem eller når jeg træner, hopper eller rør dem. Er det normalt? Kan man tage til lægen med den slags? 

Kommentarer

Hej, igen. Har læst rund omkring, og fundet ud af, at jeg ikke er den eneste med dette problem, men her er lige hvad der gør mit problem anderledes for de andre; har fået min menstruation og har haft det i 2-3 år. Er ikke tynd, vejer 58 kg. Hvilket jeg ikke synes er tyndt, ihvertfald ikke iforhold til pigerne i min klasse. Træner hver dag, men ikke mere end 45 min. Spiser meget normalt, vil jeg selv sige. så ved ikke .... 

Ps bliver 17 i december, og har læst at ens bryster slet ikke vokser mere når man når den alder. Iforhold til min families udvikling af bryster, så har min mor, faster og kunsine (fra min fars side) ikke store bryster, men de har nogle, min mormor og moster har store bryster. Så ved ikke hvorfor jeg ikke i det mindste har nogle. 

 

300

Hvis nogle i din familie har små bryster, så er der altid en risiko at du også får det. Om det enten er din mor, bedstemor eller moster :) og træning vil leget tit resulterer i små bryster, da 1/3 af brystet Består af fedt, som du forbrænder når du træner. der er dog stadig håb da de altså kan blive ved med at vokse op til 20 års alderen og i visse tilfælde op til 22. Du fik din mens rimelig sent i forhold til gennemsnitligt, så derfor er der jo god grund til at dine bryster måske også vil være lidt forsinkede i forhold til udvikling! vær’ Tålmodig og se hvad der sker :)

280

Tusind tak, for svar. Jeg vil tage imod dit råd. : )

319

Altså hvis du slet ikke har følt smerter eller andet, tror jeg altså det nok 100 kommer. Det skal nok komme. Ellers kan du prøve p-piller. De skulle gerne gøre en vanskelig forskel, da de leger lidt med hormonerne. Graviditet sikre også tit et par større, men dsv også mere hængende bryster. 

316

Tak for svar. Sætter pris på det.

276

Hej, kan ikke rigtig svare på om det er normalt. Men det er heller ikke alle drenge der kan lide store bryster, kan personligt ikke lide store og fortrækker meget små. Så du skal ikke være "bange" over at de er for små  

313

Hej Hindbærlover. Du skal ikke være fortvivlet. Jeg har heller ikke nogen bryster. Har gået og ventet siden jeg var 12 men de kom aldrig rigtigt frem heller. Sådan er det jo at være Dreng, du kan melde dig til Fodbold og begynde at spille lidt Fortnite, så er jeg sikker på at du finder din plads før eller siden.

- Hilsen Kenneth

276

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program