Always On

forumspørgsmål

Always On

forumspørgsmål af
Inez
16 år
Oprettet 8 år 2 uger siden

Vi synes at det er meget vigtigt at være online på de sociale medier, så kan man se hvad ens venner laver eller andre fans poster. F.eks. på Instagram, kan man se hvad der sker med dit idol eller et eller andet. Vi logger personligt aldrig af, da vi ikke synes at det er nødvendigt. Vi synes ikke det er vigtigt at logge af, fordi der ingen der har adgang til vores telefoner eller iPad's. Det er ligemeget om man er online eller ej, man er ikke udenfor hvis man ikke er online hele tiden. Man har andre ting at tage sig til, men det er også fedt hvis man følger med i hvad der sker.

Kommentarer

hmmm tja altså det betyder vel rigtig meget for mig, man føler at man skal gå ind og tjekke hvad den andre har lagt op (f.eks) Facebook., Instagram, Snapchat osv. og føler jeg skal tjekke det ud osv..
om man er udenfor hvis man ikke er på? det ved jeg faktisk ikke, for nogen er det og nogen ikke,.
altså det det er vel ikke nødvendigt, men for nogen er det vel? jeg ved det ikke, :)
men jeg vil sige at mobil/internettet betyder meget for

1082

For mig betyder det meget at være online, men jeg kan godt leve uden. Det er dog rigtig hygge ligt at sidde på skype med vennerne. MEN! Jeg HADER at have en på besøg som bare sidder og skriver med en eller anden. De sidder bare og siger "mmm" og nikker! PISSE TRÆLS!!

1082

Jeg synes at det er vigtigt at følge med i hvad der sker...

1053

Den er god

1025

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program