Stram

brevkassespørgsmål

Stram

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Hej CB

jeg har fået mig en skøn skøn kæreste og dermed 2 sex partner (har kun haft én udover ham her), jeg har endelig en fornemmelse af "he could be the one" jeg er utrolig glad for ham også mere glad end jeg har været for nogle af mine andre kærester.

jeg har været seksuel aktiv i snart 2 år, jeg har haft masser af sex nogle gange flere dage i træk, flere gange om dagen osv. 

Men det er som om at jeg bliver ved med at være stram, ikke lige så stram som da jeg var jomfru, men jeg er stadig meget stram hvilket er rigtig iriterrende og nogle gange kniber mit underliv sig sammen uden jeg selv er klar over det. det at jeg er meget stram stadig er lidt problem da min nye kæreste stadig jomfru og det dermed er mig der kommer til at tage hans mødom. Vi har prøvet at have sex men han kunne ikke trænge op i mig fordi jeg var for stram Hvilket er super ærgerligt for jeg er oprigtig glad for ham, han betyder alt for mig - jeg er ikke en typisk teenage pige der falder for de fyre jeg ser, derfor er det meget vigtigt for mig når så jeg endelig falder for alvor for en at det går som det skal både på mentale men ogmå fysiske plan. 

Hvad kan man gøre for at blive mindre stram? Kan man lave nogle øvelser? Skal man gøre noget helt andet? Eller hvad kan der gøres? 

jeg er træt af at være stram og især så stram at fyre giver op og jeg ikke bare kan give min kæreste den gode oplevelse han fortjener. 

Jeg håber i kan svare på mit spg 

mange hilsener den frustrerede pige fra jylland

Svar: 

Hej med dig,

Først og fremmest skal du have en undskyldning for mit sene svar.

Jeg kan sagtens forstå, at dit problem er irriterende. Særligt, hvis du er meget glad for din fyr. Lige så dejligt sex kan være, når alt kører - lige så frustrerende kan det være, når det ikke gør.

Som jeg ser det, kan dit problem skyldes tre ting - evt. en kombination:

1) Dit underliv spænder sammen, fordi du er nervøs - dette er særligt normalt, hvis man virkelig gerne vil have, at sex'en skal være særligt god.

2) Hvis I bruger kondom, kan der være større gnidningsmodstand mod skeden, en hvis det havde været en "nøgen" penis.

3) Eller du kan være for stram som sådan.

Heldigvis kan der i alle tre tilfælde gøres noget:

1) Det er altid vigtigt at være afslappet og føle sig tilpas, når man skal have sex. Det er sjældent, at man har den bedste sex, når man lige har mødt hinanden. Giv jer tid, lær hinandens kroppe at kende, nyd hinanden på andre måder. Og vid, at det er ok, hvis tingene ikke går, som man havde håbet.

2) Uanset om I bruget kondom eller ej, kan det altid hjælpe med noget vandbaseret glidecreme, der nedsætter gnidningsmodstanden. Det kan købes på apoteket.

3) Hvis du er stram, kan du have gavn af at "øve dig" med eksempelvis en dildo. Jeg forstår godt, det kan lyde underligt. Men på denne måde kan man vænne sig til at have en penis i sig og slappe af med denne. Og måske blive en smule udvidet. Der er mange kvinder, der har øvet sig på sex på denne måde, og det er meget mere normalt at have en dildo, end du tror.

Endelig er der altid muligheden for at gå til din egen læge, som kan foretage en gynækologisk undersøgelse eller evt. henvise dig til en gynækolog. Ved en gynækologisk undersøgelse kan man bl.a vurdere, om skeden er for stram.

Uanset hvad, er det ikke noget, man vil operere. Det kan klares uden.

 

Jeg håber, mit svar hjalp.

 

Venligst, Kasper

KasperAs billede
Kasper har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program