Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Kai
15 år
Oprettet 1 uge 20 timer siden

Hej. Jeg er 15 og har en kæreste på 17. Jeg har brug for hjælp omkring min skede. I forgårs havde jeg ornaneret med min kæreste. Og så havde han ikke klippet hans negle helt men de var ikke lange. Så begyndte jeg at bløde.. Efter at han havde givet mig finger Men det gjorde slet ikke ondt. Det føltes stadig dejligt, men måske lavede han et lille ar på det sted der kommer blod fra(er ikke så sikker på hvad det kaldes). Når vi har samleje er vi sikker på at have beskyttelse. Men jeg kan ikke forstå hvorfor jeg begynder at bløde. Dagen efter, troede jeg så at bløden var væk. Men så begyndte jeg også at bløde igen. Det gør slet ikke ondt når jeg skal tisse. Men det er som om jeg har min menstruation, selvom der ingen smerter er. Jeg er forvirret og jeg har læst lidt på nettet, men jeg er bange for hvad problemet er. Selvom jeg blødte blev vi ved, men min kæreste sagde vi skulle stop fordi det så lidt farligt ud at jeg blødte. Det var ikke lidt blødning, jeg tror jeg blødte mere fordi vi blev ved. Men jeg har virkelig brug for et svar. Tak på forhånd.

Svar: 

Hej Kai

Vores lægebrevkasse holder desværre ferie lukket frem til mandag d. 10. august og vi kan derfor ikke tilbyde dig et svar fra vores læger, om sundhed og sygdom. 

Det du spørger om kræver et svar fra en læge og derfor vil vi råde dig til at tage kontakt til din egen læge, alternativt lægevikar eller vagtlægen, hvis din egen læge også holder ferie, så du kan få et brugbart svar her og nu, i stedet for at skulle vente til vores lægebrevkasse åbner igen. 

Vi ved godt at du med høj sandsynlighed ønskede et helt anonymt svar, siden du bruger vores brevkasse, men håber alligevel du vil følge vores råd om at søge hjælp, så du kan få et hurtigt svar. 

Mange hilsner Cyberhus-Teamet

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program