Lockout og blandet bolsjer :-)

blogindlæg

Lockout og blandet bolsjer :-)

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 11 år 2 uger siden

Hej med jer.

Det er ved at være noget tid siden jeg har blogget sidst, men håber i bærer over med mig :-) Nøj, hvor er jeg snart hammer træt af at gå hjemme. Har gået hjemme i 24 dage nu. Det er jo over en halv sommerferie! Det har selvfølgelig været fantastisk med en ekstra påskeferie, men nu ville jeg gerne snart igang igen. Har seriøst lavet ingenting. Bare ligget og dovnet den af, taget ud at shoppe, besøgt nogle venner og brugt tid sammen med min kontaktperson. :-) Synes det er rigtig deprimerende og gå hjemme så lang tid, tror det er fordi jeg intet arbejde har lige nu, mit dans er stoppet og alt holder jo sommerferie nu stort set. Det eneste jeg laver i øjeblikket, er at jeg er ved at tage knallert kørekort. Der er jo vildt mange timer i det, i forholdt til knallertbeviset. Vi skal også have førstehjælp nu. Så, i sidste uge var jeg ude og køre knallert i to dage og havde teori en dag, samme skal jeg i denne uge her. Skal ud og køre knallert i dette fantastiske vejr senere, jubii :-)

Nå i fredags var jeg til lægen med min far. Havde lige siden før lockoutet følt mig deprimeret. Og det er klart det er blevet værre eftersom jeg går hjemme hverdag nu. Lægen sagde at jeg skulle prøve at søge noget psykolog via kommunen også se om jeg kunne få det. Selvom jeg lige har gået til det, kan det være jeg ikke har fået timer nok. Så det skal vi til at gøre. Mit mål med det hele nu, er at skynde mig at få et arbejde, så jeg kan blive mindre deprimeret, det kommer jo af sig selv, ved at jeg får noget at se til i min fritid. 

Ellers så var jeg endnu lige et smut i Aarhus med min kontaktperson, det er en fantastisk by. Vi var ude i den der rådyr park ved Marselisborg. Rigtig fedt staed faktisk. Skal til Aarhus igen allerede om 1 ½ mdr. Glæder mig vildt meget :-)

Det var alt hvad jeg havde for nu. Hvis i ville have, at der er et emne jeg tager op, eller noget I gerne ville vide om mig, så skriv i kommentar feltet under her. :-)

Vi blogges ved :-)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program