På gruppechat.dk er der gruppechat hele sommeren - og du er velkommen!

blogindlæg

På gruppechat.dk er der gruppechat hele sommeren - og du er velkommen!

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 4 år 10 måneder siden

Kære alle,

I juni, juli og august måned er der åben gruppechat på gruppechat.dk, og alle er velkomne. For at deltage, skal man oprette en profil på gruppechat.dk, og så er det ellers bare at "møde op" når chatten har åbent.

Tak for sidst

Tirsdag i sidste uge var der åben chat, og der blev der blandt andet snakket om, hvordan det kan hjælpe at tale med nogen om de tanker, man har. Det kan for eksempel få de triste og negative tanker til at virke mindre skræmmende, det kan give noget indsigt i tankerne, så man selv bedre forstår dem, og det kan i bund og grund give en form for ro at vide, at der er nogen, som kan og vil høre de ting, som man selv kæmper rigtig meget med, og at der er folk, som kan rumme dem, også selvom at man selv synes, at det kan være rigtig svært. Der blev også snakket om, hvordan det kan være en hjælp at starte med at sige de rigtig svære ting til én, som man stoler meget på, før man tør åbne op for andre, og at det på den måde er det her med at åbne op også noget, som man kan have øve sig i, så det bliver lettere med tiden.

At være god ved sig selv

I morgen, torsdag kl. 18.30-20.30, åbner chatten igen, og denne gang er der et tema på programmet. Vi skal nemlig snakke om at være god ved sig selv. Når man viser medfølelse for sig selv, øver man sig på at tro på at man er okay som man er, også selvom man ikke er perfekt. Især hvis man har det svært, kan man let glemme at være god ved sig selv, selvom det måske er der, man har allermest brug for det.

De bedste hilsner

GruppechatTeamet

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program