Fri chat i morgen

blogindlæg

Fri chat i morgen

Skrevet af
Gruppechatten
Oprettet 3 måneder 2 uger siden

Kære alle

Tak for en god chat

I chatten, tirsdag i sidste uge, snakkede vi om, hvordan det er at være ung. Det som kom op, handlede meget om de forventninger, som andre kan have til en. Det er både i forhold til hvordan man skal opføre sig, og hvad man bør gøre i forskellige situationer, men også hvilke tanker man f.eks. har gjort sig om fremtiden. Forventningerne kan på den måde også være nogle, som kommer både fra jævnaldrende såsom venner og veninder, men også fra voksne i ens liv. Fælles for det er, at det kan være rigtig svært at være i, fordi det er ubehageligt at gøre ting, man ikke har lyst til, samtidig med, at det også er svært at ignorere det, som folk siger til én. 

Vi snakkede om, at fordi det er svært at ignorere det, så er en anden mulig måde at håndtere det på, at man f.eks. snakker med andre om det pres, som man føler. 

Fri chat i morgen

I morgen (torsdag) aften er chatten åben igen, og denne gang er der fri chat. Vi snakker om de ting der fylder for jer. Uanset om det er stort eller småt bliver der mulighed for at chatte om det i morgen. Det er kl. 18.30-20.30, og jeg håber rigtig meget at mange af jer har lyst til at komme og være med. 

Husk at chatten tilgås fra gruppechat.dk.

Vi ses! 

Mange hilsner fra 

GruppechatTeamet

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program