Chat om mobning

blogindlæg

Chat om mobning

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Kære alle

I torsdags havde vi åben gruppechat, det var en stille og rolig aften, hvor vi kom forbi lidt forskellige emner. Vi startede ud med at snakke om selvmordstanker og generelt negative tanker om en selv, som mange af jer kendte godt til. Vi snakkede om, hvor meget tankerne fylder, og at det er rigtig hårdt at gå rundt med den slags tanker helt alene. Det førte videre til en snak om at åbne op og fortælle andre, særligt professionelle, om de ting, man går og bærer rundt på - for eksempel til en psykolog. Vi snakkede om, hvor underligt det kan føles at sidde der og fortælle en helt fremmed om alle de svære tanker og følelser, der fylder. Man kan komme til at sidde og kontrollere sig selv og prøve ikke at vise følelser, selvom det vel egentlig er meningen, man skal gøre det modsatte. Det kan også være, man egentlig gerne vil åbne op, men simpelthen føler, man ikke kan. Det var der flere af jer, der kendte til, og selvom det er ret ubehageligt, så er det en meget naturlig reaktion på situationen. Det er meget forskelligt, hvor nemt man har ved at åben op. En ung skrev: Problemet med mig når jeg skal tale med folk om ting så bliver jeg helt stum, det er ikke med vilje, men jeg kan virkelig ikke åbne op. Selvom det kan tage lidt tid at blive tryg nok til at åbne op, så er det så sejt og vigtigt, at man prøver. Man behøver ikke bære smerten helt alene. 

På torsdag

På torsdag er der gruppechat igen fra 18-21 på Gruppechat.dk, og emnet er mobning. Dette har vi snakket om før, og jeg ved, der er mange, der kender til det. Mobning starte som små drillerier, der langsomt bliver værre og værre, og det kan have rigtig alvorlige konsekvenser for den, der bliver udsat for mobningen. Man kan få svært ved at stole på andre og man kan blive rigtig nedtrykt. Mobning kan både foregå i det virkelige liv og på nettet, og selvom det kan virke som helt forskellige måder at mobbe på, så kan konsekvenserne være meget ens. Alt dette snakker vi om på torsdag! 

På torsdag bliver min sidste gruppechat i lidt tid, fordi gruppechatten lukker for en periode - læs mere her. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at se jer alle, så vi kan få en spændende og hyggelig chat! 

Vi ses på torsdag!

Rådgiver Sophie

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program