Spotlight: UngBrus Gruppechatten

blogindlæg

Spotlight: UngBrus Gruppechatten

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 2 år 2 måneder siden

Hver torsdag kl.20-21.30 kan du chatte med rådgiver Camilla og Ungementor Maja i UngBrus gruppechatten. 

Hver uge laver Maja en gruppebesked om chattens emne. I denne uge handler det om fællesskaber. Hun skriver: 

"Ens venner kan derfor danne en form for sikkerhedsnet, som man føler at man kan regne med. Der vil selvfølgelig være forskel på ens venner og ens familie. Venskaber skal ofte plejes, og det kan derfor i nogle tilfælde være angstprovokerende at sige nej til sine venner, da man kan frygte at de pludselig ’forlader’ en. Man vil gerne opretholde sin plads i fællesskabet, da man kan føle at man står meget alene hvis ikke man er del af dette.

Det kan derfor i sådanne tilfælde være svært at lytte til sig selv og sige fra hvis ens venner har lyst til at hænge ud med en. Man kan måske have en følelse af at man gør dem ondt, eller gør dem ked af det, fordi man føler at man ikke lever op til deres forventninger. Men her er det vigtigt at huske at de fleste forstår at man også har brug for alene tid, og at det er okay at sige nej. Omvendt kan det også være hårdt hvis man er den person som får et nej, da man kan føle at man bliver forladt, og man kan hurtigt komme til at vende det indad. Her er det igen vigtigt at huske på, at alle har brug for alene tid, og at man ikke er mindre venner fordi man siger fra over for hinanden.

Måske I selv kender til at have svært ved at sige nej til jeres venner? Eller måske I også bliver kede af det hvis I får et nej?"

Kom og vær med i chatten i aften. 

Deltag her

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program