Kan man skade sig selv digitalt?

blogindlæg

Kan man skade sig selv digitalt?

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 1 år 6 måneder siden

Det Digitale Ungepanel har brug for dig! Vær med her

Onsdag d.12 kl.19.30-21 er der åbent i Det Digitale Ungepanel, og I inviteres igen til en snak om det digitale - og denne gang skal det handle om hvornår det digitale kan være skadeligt. 

Alle bruger internettet. Nogen bruger det lidt, mens andre bruger det meget. Det er meget forskelligt hvor meget tid man bruger online, ligesom at det er meget forskelligt hvad man bruger internettet til. Og lige præcis den del, skal vi være nysgerrige på i chatten. 

Måske bruger du det digitale når du er særligt glad? Måske bruger du det digitale når du er ked af det eller vred? Det kan også være at du endda oplever at det digitale er med til at skade dig eller få dig til at se verden eller dit liv på en særlig måde. 

Vi får en særlig gæst

I chatten får vi besøg af Sally, som skal skrive speciale om det digitale og særligt hvordan det kan bruges negativt, f.eks. til at skade sig selv. 

Sally skriver om sig selv: 

Hej jeg hedder Sally

Jeg glæder mig meget til at være med i en gruppechat. 

Jeg studerer kultur og formidling og er ved at skrive speciale om, når man bruger det digitale til at skade sig selv. Jeg er nysgerrig på, hvordan den digitale del af hverdagen fylder for jer - på godt og ondt og vil rigtig gerne høre om jeres tanker, oplevelser og erfaringer med det.

Da jeg skal bruge jeres beskrivelser i min opgave, vil jeg til dels gemme det i siger, men jeres brugernavne vil blive fjernet, og jeg vil kun tage uddrag og sørge for, at det ikke er genkendeligt for andre. Hvis I har spørgsmål til det, må i endelig sige til!   

Som altid, er du anonym og du bestemmer selv hvor meget du ønsker at dele

Vi ved godt at det er et følsomt emne, og derfor er det op til dig hvor meget du ønsker at dele og hvor længe du ønsker at være med i chatten. Så sig til hvis det bliver svært at tale om, så rådgiveren kan støtte dig.  

Chatten er åben d.12 oktober kl.19.30-21

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program