Er mit uddannelsesvalg vigtigt for mit arbejdsliv? Kan man skifte retning senere?

blogindlæg

Er mit uddannelsesvalg vigtigt for mit arbejdsliv? Kan man skifte retning senere?

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 8 måneder 5 dage siden

Mandag d.4 sept kl.19-20.30 åbner vi dørene for den første chat sammen med eVejledning. 

Hvordan påvirker det min fremtid?

Mange føler sig bekymrede for, om deres valg af uddannelse betyder, at de kommer til at blive i samme job for livet. Men faktisk har vi et fleksibelt uddannelsessystem og arbejdsmarked, der giver god mulighed for at skifte retning i løbet af livet. 

Livet ændrer sig

Nogle gange sker der skift i vores liv, som betyder at vores interesser eller prioriteringer ændrer sig. Det er helt normalt, og alle vil opleve sådanne skift på et eller andet tidspunkt. Nogle gange er skiftet frivilligt, og nogle gange kan det være ufrivilligt. 

Måske har du allerede oplevet det? Selvom det er naturligt, så kan det dog også føles skræmmende med forandring. Både fordi det betyder at man måske skal lave ændringer i sin hverdag, men også fordi at et ufrivilligt skift, har andre konsekvenser. 

Et skift kan sagtens være en god ting

Selvom det kan føles skræmmende, så kan et skift sagtens være en god mulighed for at kigge på sit liv, og finde ud af hvilken retning man skal gå fremadrettet. 

I chatten kan du få hjælp til at finde ud af, hvilken betydning dit uddannelsesvalg kan have for dit arbejdsliv, og hvilke muligheder der er for at vælge om, hvis dine interesser eller prioriteringer ændrer sig. 

Gæsterådgiver

I gruppechatten får vi besøg af Jessica fra eVejledning. Jessica er 29 år og har været ansat som eVejleder i cirka 2 år. Som eVejleder hjælper hun mennesker med at få overblik over deres uddannelsesmuligheder, og hvad det vil betyde for deres fremtidige eller nuværende arbejde. 

Samarbejde med eVejledning

Gruppechatten er et samarbejde mellem Gruppechat.dk og eVejledning. 

eVejledning er personlig og professionel vejledning om din uddannelse og dit arbejdsliv. Det er gratis og anonymt, og du skal ikke bestille tid. Vejlederne er klar til at hjælpe dig, uanset hvem du er, hvor du er i dit liv, eller hvor i landet du bor. Når du har brug for det. Udgangspunktet for samtalen er altid dine ambitioner, tvivl og tanker – og de hjælper dig med at se nye muligheder og kommer med svar på dine spørgsmål. Se mere her

Vi glæder os til at se dig!

Deltag i chatten eller tilmeld dig SMS notifikationer her

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program