Pige

brevkassespørgsmål

Pige

brevkassespørgsmål af
Mohammed
18 år
Oprettet 9 måneder 3 uger siden

Hi brevkasse, Jeg har brug for et et godt råd fra jer. Jeg er en dreng som er blevet forelsket i en pige. Hun er 16 meget snart 17. Men jeg har et problem. Hun må ikke have en kæreste for sin far og hun må ikke være sammen med drenge overhovet. Hvad skal gøre? Jeg har tænkt meget over det men kan simpelhen ikke finde ud af det!

Svar: 

Hej Mohammed.

Først og fremmest må det være dejligt at mærke det, at være forelsket. Det er en fantastisk følelse. Med det sagt, så kan det også være en utrolig svær og kompliceret ting at finde rundt i. Nu er i begge lidt ældre og er selv ved at være i en alder, hvor i bestemmer over jeres liv langt hen ad vejen. Men derfor er det jo stadig rigtig svært, hvis hendes far ikke mener det er en god ide med et forhold. Der kan være flere grunde til at hendes far mener dette, måske det er kulturelle grunde? Eller er det en overbeskyttende far, som forsøger at passe på hans datter. Mange forældre har svært ved at se at deres "lille pige" faktisk er ved at blive voksen.

Hvad siger din veninde til det hele? For nøglen ligger hos hende. Hvis hun er klar til at kæmpe for jeres kærlighed, så er det hende der må tage en snak med sin far og forklare ham, hvordan og hvad hun føler for dig. For det bliver svært at have et godt og dejligt forhold, hvis der er modstand fra forældrene. Men hvis din veninde forklare at det ikke bare er for sjov, men at i er forelskede, så kan det jo være han har en forståelse for det?

Slutteligt vil jeg sige til dig Mohammed. Det er ikke altid nemt med følelser og kærlighed. Du vil opleve op og nedture i den forbindelse, men altid kæmp for det du føler. Så mit råd til dig er, at hvis du virkelig er forelsket i den her pige, så må du kæmpe for hende. Men gør det med respekt overfor hendes forældre, for hvis det bliver rigtig seriøst mellem jer, så vil de være en del af jeres liv, og derfor er det bedst at have et godt forhold til dem :)

De bedste hilsner

Jens

sønderborgjenss billede
Chatmedarbejder fra Sønderborg har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program