dickpick

brevkassespørgsmål

dickpick

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 år 3 uger siden

Har sendt et dp til en jeg var ret vild med men han er desværre slet ikke interesserede i mig😒 men nu vil jeg så enligt gerne have at han sletter det der billede men kan jeg godt bare sige at han skal gøre det. Kan han bare sige at han ikke vil slette det eller skal han gøre det. Er lidt forvirret omkring det for synes der står alt mulig forskellig

Svar: 

Hej.

 
Tak for dit spørgsmål. Det er ikke en rar situation, som du er endt i her, når dine følelser ikke er gengældt. Det er aldrig tilladt for andre at dele dit billede uden dit samtykke. Samtidigt er må man ikke  sende den slags billeder, uden at have fået samtykke fra den, der modtager billedet. Så det gælder om, at få sagt på en pæn måde, at du gerne vil have, at han sletter billedet. Hvis det viser sig, at han ikke sletter billedet, eller deler det med andre, så kan det anmeldes.

Man kan også gå til en anden voksen tryghedsperson for at få hjælp. Der findes også mennesker, som er vant til at hjælpe – det kunne eksempelvis være SSP, lærere eller andre lignende. De har desuden tavshedspligt, og man kan få en snak med dem om, hvad man kan gøre. Nogle gange kan disse også tale direkte med ham, der har modtaget billedet. Der er hjælp at hente, som du kan høre, men nogle gange, er den bedste hjælp at tage en snak med den anden person. Og nogle gange viser det sig, at man har været nervøs uden en grund.

 De bedste hilsner

sønderborgbenteps billede
Chatmedarbejder fra Sønderborg har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program