Lokale tilbud - Sønderborg

"BROEN Sønderborg er en frivillig forening, som hjælper med økonomien til en fritidsinteresse (kontingent og/eller udstyr). Så hvisdu har et ønske om at gå til en aktivitet, så kan dine forældre, lærer, pædagog, familiekonsulent, socialrådgiver m.m. søge om støtte på dine vegne ved at gå ind på https://broen-danmark.dk/sonderborg/kontakt/ 

Mangler du tøj til idræt eller svømning i skolen eller til din fritidsaktivitet, så har vi et tøjdepot, hvor man kan ansøge om at få noget tøj til dette." 

Rådgivning og gruppeforløb i Sønderborg Kommune: 
https://sonderborgkommune.dk/borger/raadgivning-til-boern-unge-og-familier

Åben anonym rådgivning (fysisk eller telefonisk kontakt)
https://sonderborgkommune.dk/aaben-anonym-raadgivning

 

 

Misbrugscenter Sønderborg tilbyder gratis rusmiddelbehandling, hvis du er 12 år gammel (eller ældre) og bor i Sønderborg Kommune.

Kontakt os på telefonen og bestil en uforpligtende snak om de udfordringer du oplever med enten alkohol og/eller stoffer. Vi snakker om det, der er vigtigt for dig i forhold til rusmidler. Ingenting er for stort, og ingenting for småt.
Det vigtige er, at det er dig og dit liv, det drejer sig om. Derfor: Kom som du er! Du er ikke alene om at have det svært!

Vi har også et tilbud til dig, hvis du måtte være pårørende til et menneske med afhængighedsproblematik af rusmidler. 

Det er ingen skam at tage hånd om sine udfordringer – det er en skam at lade være. 

Du finder os her:

Misbrugscenter Sønderborg
Kongevej 19
6400 Sønderborg
Tlf.: 88 72 44 85
E-mail: mcs@sonderborg.dk

Åbnings- og telefontider:
Mandag og onsdag kl. 08.30-15.00
Tirsdag kl. kl. 08.30-13.00
Torsdag kl. 08.30-17.00
Fredag kl. 08.30-13.00 

Misbrugscenter Gråsten
Slotsgade 11
6300 Gråsten
Tlf.: 88 72 44 85

Åbningstider for Åben Rådgivning:
Torsdag kl. 14.00-16.00

Misbrugscenter Nordborg
Søvænget 7
6430 Nordborg
Tlf.: 88 72 44 85

Åbningstider for Åben Rådgivning:
Mandag kl. 11.30–13.30

Du kan også læse mere om os her

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkoholmisbrugere, men vi rådgiver også unge, som er børn af stofmisbrugere. Så hvis man 14-35 år og har en forælder som har et misbrug eller tidligere har haft det, kan man få hjælp. I TUBA kan man tale om de emner der optager én, dvs. om relationer, ensomhed, forælderens misbrug, udfordringer med skole, arbejde og uddannelse osv.

Det er et gratis tilbud, og som ung har man mulighed for at være anonym.

 

Læs mere her

Ungdommens Uddannelsesvejledning i Sønderborg – tilbyder personlig vejledning om uddannelse til dig, fra du starter i 7. klasse og til du fylder 25 år.

Vi hjælper, når du skal finde vej til den uddannelse og det job, der passer dig bedst. Find din UU-vejleder på www.minvejleder.dk, og kontakt os, så vi kan få en snak om uddannelsesmål, drømme og muligheder. Vi kender alle ungdomsuddannelser i området, ved en masse om det danske uddannelsessystem og er gode til at lytte, vejlede og guide dig.

Få mere information på vores hjemmeside www.uu-sonderborg.dk, besøg os i Ungecenter på adressen Ørstedsgade 53 i Sønderborg eller kontakt os på telefon 88 72 44 24 eller på e-mail uu@sonderborg.dk. Vi glæder os til at møde dig!

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program