Hvor går jeg hen?

brevkassespørgsmål

Hvor går jeg hen?

brevkassespørgsmål af
Mia
16 år
Oprettet 7 måneder 5 dage siden

Kære brevkasse, Jeg har i mange år gået med mange problemer, som jeg ikke har turde tale med nogen om. Jeg har altid været en person, der skjuler mine følelser, så ingen kan se, at jeg faktisk er sindssygt usikker. Det er for det meste de andre fra min klasse, der har gjort mig ekstra usikker. De mobber mig med min krop og de siger mange grimme ting om mig. Jeg ved, at hvis jeg taler med min mor og far om det, vil de ikke tro på mig. De synes unge i DK har det alt for godt og at vi skal skamme os over at have det svært, når nu vi har det så godt! Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har brug for hjælp, men jeg er bange for at tale med nogen. Det gør mere og mere ondt i maven for hver dag, hvad skal jeg gøre? Bor tæt på Haderslev. Kærlig hilsen, Pigen med ondt i maven

Svar: 

Hej Pigen.
Tak for din besked i brevkassen.
Det er modigt du skriver, når du ikke har turde snakke med nogen om de ting som er udfordrende og svære. Jeg kan godt forstå du får ondt i maven, når du har gået og skjult hvordan du har det.
Vi har forskellige tilbud i Haderslev Kommune, hvis man ikke er tryg ved at snakke med sine forældre.
Den skole du går på har noget der hedder en trivselsvejleder, som du til hver en tid må bruge og som kan snakke med dig om alt.
Hvis du ønsker at være fuldstændig anonym, så har vi noget der hedder Headspace, hvor du ikke behøver fortælle hvem du er eller hvad du hedder. Der er det dig der bestemmer hvad i skal snakke om og ingen problemer er for store eller for små. De kan også være med til at guide dig til det tilbud, som kan være det helt rigtige for dig.
Jeg ønsker dig alt det bedste.

haderslevprebens billede
Rådgiver fra Haderslev kommune har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program