Gruppechat

Del erfaringer og tanker med andre unge

Gruppechat

I Gruppechatten tilbyder vi et frirum, hvor du trygt kan dele svære tanker og følelser i fællesskab med andre. Hvis du deler dét der er svært, så vil du måske opdage, at du ikke er alene.

Vi kan allesammen have det svært, og det hjælper, når vi deler det med nogen <3

Fællesskabsregler for gruppechatten

I gruppechatten sørger vi for at passe på hinanden, og der vil derfor altid være en rådgiver med. Alle rådgivere har en socialfaglig baggrund som lærer, pædagog, psykolog, socialrådgiver eller lignende, og er derudover oplært i online rådgivning. Vi forventer desuden at alle overholder vores fællesskabsregler: 

  • Vis respekt for andre og for andres holdninger - Argumenter for dine egne holdninger og undgå at hakke på andre, fordi de mener noget andet.
  • Hold en god tone - Tal til andre som du ville gøre, hvis du stod ansigt til ansigt med dem.
  • Undlad at opfordre til skade eller kriminalitet - Skriv ikke noget der direkte opfordrer til at andre gør noget ulovligt, gør skade på sig selv eller på anden vis bringer sig selv og andre i fare.
  • Pas på dig selv - Skriv aldrig din e-mailadresse, profilnavne på sociale medier, telefonnr, personnavne, adresse eller navnet på din skole i teksten!
  • Pas på de andre - Husk at det du fortæller om dit liv og dine oplevelser måske kan virke voldsomt på andre. Tænk over hvordan dem du taler med, vil modtage det du fortæller

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program