Slagelse

I Slagelsechatten kan du møde og skrive anonymt med rådgivere, der alle arbejder med unge under 18 år i Slagelse Kommune. Rådgiverne er klar på at lytte til dig og støtte dig i det du har brug for. Her er man ikke alene.

Du kan skrive døgnet rundt - vi svarer tilbage indefor 24 timer i hverdagene. 

Send din SMS her

 

Brevkasse

Ny klasse

Jeg har et arbejde med at vaske trapper og jeg tjener næsten 1000 kroner om måneden men min mor siger at jeg ikke selv må bestemme hvad jeg bruger dem til. Må hun godt bestemme det.

Brian - Rådgiver fra Slagelse kommunes chatteam har svaret på dette spørgsmål
0

Hjælp!

Jeg har det ikke så godt.. Jeg har ikke lyst til at spise, snakke med nogen eller lave noget. Jeg ligger mest i min seng og bliver så sur på mig selv fordi jeg ikke har lavet noget en hel dag. Jeg presser mig selv meget og bliver sur på mig selv hvis jeg ikke får 12. Jeg taler ikke med nogen om...

Brian - Rådgiver fra Slagelse kommunes chatteam har svaret på dette spørgsmål
0

Alkohol og min familie

Hej, Jeg er 15 år og jeg må ikke drikke for mine forældre. Vi har faktisk aldrig snakket om det, men jeg fornemme bare at sådan er det for dem. Jeg har heller ikke haft lyst til at drikke så det har været ok med mig. Flere af min venner en nu begyndt at drikke til vores fester og det ved mine...

Brian - Rådgiver fra Slagelse kommunes chatteam har svaret på dette spørgsmål
0

Lokale tilbud

Se hvor du kan finde mere hjælp i Slagelse. Du kan både finde kommunale tilbud og tilbud fra en masse lokale foreninger. 

Seneste blogindlæg

 · 3 måneder siden
Hvis du har Snapchat, kender du nok MyAI, som er en af Snapchats' nye funktioner. MyAI er, som den selv beskriver, din nye virtuelle ven. Men er den nu også det? Hvad kan man bruge den til, og hvad...
460
 · 7 måneder siden
"Må man godt tage screenshot af beskeder og snapchats og sende videre til fx ens veninde, hvor den man tager screenshots af ikke ved, at man sender dem videre?"  Sådan spørger en ung i vores...
560

Lidt mere om chatten

Her på Slagelse chatrådgivning og brevkasse kan du skrive 1-til-1 med en voksen rådgiver, helt anonymt. Vi er her for at lytte og hjælpe dig med at sætte ord på de tanker og følelser, du går med lige nu. Med vores ord kan vi forsøge at støtte og rådgive dig.

En chatsamtale i Slagelses chatrådgivning kan have forskellig varighed, alt efter behov. En samtale kan sagtens være helt kort, og det er selvfølgelig noget du selv er med til at beslutte, sammen med chatrådgiveren. Rådgiveren kan også tage initiativ til at afslutte en samtale.

Forskellige chats på cyberhus:

Udover den lokale Slagelse chat sidder vores frivillige også klar til at chatte med dig i 1-1 chatten.

Hvis Slagelse ikke er din kommune, kan du se her hvilke øvrige kommuner der har chat på cyberhus.

Hvis du gerne vil bruge gruppechat, henviser vi til gruppechat.dk, som er en anden af vores rådgivninger.

På denne side møder du rådgivere, der er ansat i Slagelse kommune. Du er stadig anonym, og alle rådgiverne er blevet undervist af Cyberhus' rådgivningsteam. Kommunen kan dog selv vælge om de rådgiver på andre måder end vi gør på resten af cyberhus. 

Ønsker du at klage?

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program