Smager piger af fisk?

forumspørgsmål

Smager piger af fisk?

forumspørgsmål af
Den lille havfrue
14 år
Oprettet 2 måneder 1 uge siden

Drengene i skolen laver tit jokes om at piger smager af fisk forneden. Ved ikke om det bare er for at lave sjov? Jeg bliver ihvertfald helt nervøs ved tanken om at jeg smager af fisk hvis jeg en dag skal have en derned. Så tror jeg ikke jeg har lyst til at få nogen derned, det er da bare for pinligt. Nogen der ved om der er noget om snakken?

Kommentarer

Nogle drenge er så fjollede at høre på og lad dig ikke gå på hvad de siger. Så det skal nok gå godt når du skal have noget forneden på et tidspunkt. Held og lykke.

12

Men det kan godt lugte af fisk, Hvis de ikke er så rene, Årh hader når uerfaren fyre siger piger smager af fisk😑

13

Altså nej, jeg vil mene det bare er sådan noget drenge går og siger fordi de vil være sjove. Tror bestemt ikke det har noget på sig. Vi var en gruppe veninder der engang legede sådan noget flaskehalsen-peger og det blev lidt frækt. I den forbindelse smagte jeg to af de andre piger, altså det var jo kun ganske kort og ikke til den bitre ende for det var jo kun for sjovt og de smagtre bestemt ikke af fisk. De smagte bare sådan helt almindligt. Så jeg tænker overhodet ikke der er noget om det. Så du skal ikke være bekymret for at få besøg dernede.

14

En fisse kan godt lugte eller smage af fisk. MEN det er altså kun hvis man ikke er renlig. Hvis den smager af fisk så er det altså noget galt. Jeg har gået ned på en del forskellige folk og har kun oplevet det en gang. Fandt så også ud af at hun havde skedesvamp så det var ikke super fedt heller. Men nej, hvis du går i bad og sørger for at holde dig ren dernede, så burde den ikke lugte eller smage af fisk. Jeg hører tit yngre drenge snakke om det fordi det åbentbart er blevet et rygte. Men så snart man rent faktisk har prøvet det, så indser man at det ikke passer

11

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program