Kærlighed og efterskole?

forumspørgsmål

Kærlighed og efterskole?

forumspørgsmål af
Mille
15 år
Oprettet 1 måned 3 uger siden

Jeg skal på efterskole "lige om lidt" og er jo megaspændt. Man hører jo så meget forskelligt. Hvordan fx med kærlighed og sex på en efterskole, har i nogen erfaringer der? Er det muligt eller er det no go?

Kommentarer

Jeg har gået på efterskole og har haft sex da jeg gik på efterskole så det kan godt lade sig gøre med sex og kæreste.

Det er super at det kan lade sig gøre, men spørge nok du. Hvor kan man ha det henne på efterskolen uden at blive opdaget ?

Jeg synes godt kærlighed m.m. kan fungere på efterskole, men selvfølgelig er der forskel på efterskoler. Jeg var på efterskole sidste skoleår og det var strengt forbudt at lave noget med drenge på skolens område og det var hjemsendelsesgrund. Men der var en lille skov ikke så langt fra skolen og i alt fald i den varme tid kunne man snildt gå en romantisk tur til skoven hvis man var blevet glad for en og så ordne det man skulle, fx op ad et træ. Det var der en del der gjorde, tihi.

Det er super at det så kunne lade sig gøre og var det så noget man aftaler ar man lige skulle hygge sig når man ud og gå en tur eller ?

Ja selvfølgelig. Hvis man var brændt varm på en fyr lavede man jo en aftale på skolen om lige at gå en tur når der var mulighed for det og vejret var godt og så være intim i skoven.

Det lyder hyggeligt og frækt at det kan lade sig gøre.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program