Første gang blev megakort

forumspørgsmål

Første gang blev megakort

forumspørgsmål af
Smilla
14 år
Oprettet 4 uger 1 dag siden

Jeg havde min første gang her i påskeferien. Men den blev godt nok kort. Drengen nåede faktisk kun at komme halvt ind i min skede før han kom, dvs. det varede bare nogen få sekunder. Han var meget ked af det bagefter men jeg forsøgte jo at trøste ham og kyssede ham meget. Han kunne jo ikke gøre for det. Vi turde desværre ikke vente til den rejste sig igen for han sagde der godt kunne gå en halv times tid og så lang tid havde vi ikke før der måske kom nogen hjem så vi opgav at forsætte. Nogen der kender problemet?

Kommentarer

Min første gang var også ret kort. Nåede kun at støde op i hende 3-4 gange inden jeg sprøjtede oppe i hende. Vi havde dog heldigvis rigeligt med tid, så vi fortsatte med at kysse osv. Jeg var dog så nervøs og lidt pinligt berørt, at jeg ikke kunne få den på og stå igen :( heller ikke da hun prøvede at sutte den op. Men fik hende til at komme et par gange med mine fingre. Tror det er meget normalt for drenge første gang, at det går lidt hurtigt

Ja kender det rigtig godt. Jeg er 15 og synes normalt jeg oplever det som Lau ovenover også skriver. Drengene støder et par gange og så sprøjter de. Det er jo slet ikke nok for os. Desværre bliver drenge tit sløve og trætte når de er kommet så tit må jeg bare onanere foran dem når de er kommet så jeg også får noget ud af det. Måske det kommer med øvelsen når de bliver ældre at de kan holde lidt længer?

Du kan eventuelt forlange/foreslå at der skal langt forspil inden i har egentlig penetration, eventuelt sige at du skal komme 1-2 gange før han må komme op i dig.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program