Set ned på som jomfru

forumspørgsmål

Set ned på som jomfru

forumspørgsmål af
Mikkel
17 år
Oprettet 2 måneder 2 timer siden

Føler lidt man bliver set ned på, når man stadig er jomfru, mens de fleste omkring en, i klassen osv. er begyndt at have sex. Er det bare mig, der synes at folk starter tidligt?

Kommentarer

Du skal gør det der føler bedst, jeg tænker i den alder er fint tidspunkt for så ved de også hvad de går ind til og at de skal huske beskyttelse. På hvilken måde bliver du set ned på og af hvem? Jeg havde sex for første gang som 19 år og det var slet ikke planlagt fra min side, men pigen jeg var afsted med vil bare gerne hvis mig hindes værelse og da vi kom på hindes værelse to hun sine trusser af under kjolen og lade op til sex og der faldt jeg desværre i og der vil jeg havde tænkt lidt mere over det og vil ha vente, men har så kun haft det den ene gang. Så du skal slet ikke bære ked af det men er du klar til sex ?

Jeg går på efterskole og jeg er helt enig med dig. De andre piger spørger meget ind til om man har mistet sin mødom. Jeg vil ikke sige man bliver set ned på men jeg har fx aldrig haft fuldbyrdet sex så jeg er stadig jomfru og de kigger godt nok overrasket på mig. De disser mig ikke men man kan se de undrer sig. De fleste har åbenbart fået pik allerede da de var 14-15 år. Men jeg vil nu godt vente på den rigtige inden jeg går hele vejen.

Præcis. Jeg føler lidt, at lige pludselig begyndte alle bare at tale om hvad de havde prøver osv, ud af det blå. Idk, måske det bare mig, der synes folk er hurtige med det. Tænkte da selv på sex og piger da jeg var 14-15, men der var aldrig med henblik på faktisk at have der i den alder.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program