Efterskole

forumspørgsmål

Efterskole

forumspørgsmål af
Mie E
15 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Skal på efterskole her i 10. Ved ikke så meget om det og synes man hører så meget forskelligt. Hvordan er det fx med seksualitet og efterskole? Hvordan er mulighederne?

Kommentarer

Altså mht sex med sig selv er det en god ide at lave aftaler med ens roomie. Man får normalt hurtigt et tæt forhold til ens roomie så vi fik ret hurtigt aftaler på plads hvad angik muligheder for tilfredsstillese. i starten gav man bare den anden lidt alenetid mens det blev ordnet. Senere var vi så afslappede overfor hinanden at vi sagtens lige kunne klare det under dynen når vi var kommet i seng hvis vi havde behov. Hvad angår sex med andre blev det mest dyrket i weekenderne. Der var ikke ret meget vagt på og man kunne altid finde et ledigt værelse. Så jeg tror ikke du behøver være bekymret for seksualiteten på din efterskole, det skal nok gå. Og det er et fedt år!

36

Jeg tror det er meget forskelligt hvor strenge de er på de forskellige efterskoler. På min var de utroligt strikse. Drengene boede i en helt anden fløj og det var ikke til at komme i kontakt med dem. Det var også hjemsendelsesgrund hvis de opdagede man var intim med en dreng på skolen. Vi var så nogen piger der i stedet for hjalp hinanden med vores sexualitet og det gik faktisk fint. Det løste i alt fald problemet for mig det år.

34

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program