Igang med onani?

forumspørgsmål

Igang med onani?

forumspørgsmål af
Sophia
13 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Jeg sad sammen med nogen veninder den anden dag og vi legede sådan en "indrømmelsesleg" hvor en stillede spørgsmål og så skulle man svare ja eller nej, altså sandfærdigt. Så var der en der spurgte om man havde prøvet at onanere (nok fordi vi lige har haft noget sexualundervisning i skolen hvor vi hørte om det) og alle svarede ja undtagen mig. For jeg har aldrig prøvet det. Altså det kilder dernede engang imellem men jeg har aldrig rigtig fået noget gjordt ved det. Jeg har altid travlt med sport og alting. Men nu føler jeg mig jo megabarnlig for kan jo ikke snakke med. Men hvordan kommer man igang så det blir en sukses? På forhånd tak for jeres råd. Please, seriøse råd!

Kommentarer

Normalt trækker man bare bukserne ned og gnider sig i revnen. Oppe foroven i revnen sidder klitten som er følsom. Når du har gnedet et stykke tid skulle du gerne blive våd og det begynder at blive dejligt. Hvis du blir ved skulle det gerne ende med at du får sådan en lækker lykkefølese der kan mærkes helt ned i i tæerne, det hedder en orgasme eller at komme. Hvis ikke det lykkes skal du bare prøve igen en anden gang. du kan også bruge bruseren når du er i bad. Tag den ned fra væggen og brus dig i revnen. Så kan man også komme. Håber det var til hjælp.

68

Det er helt almindeligt at begynde at onanere når man kommer i pupertet. For det er der man normalt begynder at få fornemmelser og lyst mellem benene. Jeg begyndte selv da jeg var 12 og da jeg var 13 var de sidste af mine veninder også kommet igang. Det er virkelig no big deal at komme igang og kræver ikke den store forberedelse andet end du skal være alene. Du skal faktisk bare gnubbe dig i revnen med fingerne indtil du får det dejligt. Nogen kan også godt li og ride en pude eller noget uden bukser på. God fornøjelse med det.

67

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program