Har megalille penis

forumspørgsmål

Har megalille penis

forumspørgsmål af
Emil
15 år
Oprettet 2 år 6 måneder siden

Jeg synes virklig jeg har et stort problem for min penis er bare sygt lille. Jeg bliver ikke drillet til hverdag for under bruseren til idræt og sport er de fleste drenges peniser ret små men når min rejser sig bliver den faktisk hverken længere eller tykkere. Der er en pige i parrallelklassen der lissom er begyndt og flirte lidt med mig og MÅSKE skal jeg se hende i efterårsferien men hvis vi engang skulle blive kærster eller noget er jeg sygt bange for jeg ikke kan gøre hende glad for min penis er som sagt kun ganske få cm lang. Ander piger eller drenge der har oplevet problemet?? Ved virklig ikk hvad jeg skal gøre!

Kommentarer

Tror ikke du skal være bekymret. Der er jo mange andre måder at tilfredsstille en pige på end med penis. Tænk på at piger fx sagtens kan tilfredsstille hinanden og vi har jo slet ingen pik! :-) Drenge går tit alt for meget op i deres penis. Husk på I har jeres fingre eller tunge eller forskellige hjælpemidler, der er masser af muligheder. Håber du bliver kæreste med fra parallet og så få en god snak med hende.

77

Størrelsen har aldrig betydet særlig meget for mig. De drenge jeg har været sammen med har haft vidt forskellig størresle, men det har ikke betydet det store. Det der betyder noget er om du kan bruge tungen. Tungen er for mig den aller, allerbedste måde at få en pige til at komme på. Så i stedet for at græde over en lille fyr så udvikl din evne til at slikke. Så vil din kæreste altid være megaglad for dig.

90

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program