Barberes for første gang

forumspørgsmål

Barberes for første gang

forumspørgsmål af
Nadja
14 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Jeg står overfor at skulle barbere mig forneden for første gang. Jeg har købt skraber og alting. Jeg har virkelig meget hår forneden så det er jo noget jeg glæder mig til men måske også noget jeg er lidt spændt på og nervøs for. For hvordan reagerer de andre? Skole og sport er jo lukket op så alle pigerne og mine veninder kommer til at se det. Jeg håber virkelig de vil være positive men jeg har ingen anelse om hvordan de vil reagerer. Har I oplevet positive eller negative reaktioner på at I begynder at barberer jer? Er der nogen piger der kunne finde på at fortælle det til drengene hvad man gør der?

Kommentarer

Jeg var selv nervøs da jeg for første gang barberede mig. Jeg lod et par gode veninder opleve det først omkring et toiletbesøg og de havde begge to positive kommentarer da de havde set det. Det gav mig så mere mod inden jeg skulle bade med klassens piger for første gang og det gik da også fint. Jeg har kun hørt positivt om det. så tror ikke du skal væe bekymret. Tror heller ikke der er nogen piger der fortæller drenge om andre pigers nedre dele. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet det.

60

Jeg var en af de første i klassen til at barbere mig. Jeg var også lidt nervøs for reaktionerne. Jeg havde en soveaftale med en veninde og hun skulle jo så alligevel se den så jeg spurgte hvad hun syntes og hun var vildt positiv. Så fik jeg lidt mere mod på det til første idrætstime og jeg fik også kun søde komentarer fra de andre piger og de var søde til og spørge ind til det og sådan. Så tror ikke du behøver være nervøs. Det kommer itl at gå godt.

55

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program